Sa ei ole sisse loginud.
Tere. Mina ise ei oska oma pilte väga kriitilise pilguga hinnata, teiste piltide vigadest saan aru küll, aga enda omasid niimoodi vaadata ei oska. Äkki aitate ja ütlete, mis on selle pildi vead?
Pilt: http://bp0.blogger.com/_qHTalkR4uNI/R34 … i-vesi.jpg
Eemal
Üldmulje on ju täitsa vinge, tubli :) Kivi on veidi liiga keskel ja vasak ülemine nurk läheb natuke käest ära (tõmbab liialt tähelepanu). Vee mäslemine on täitsa äge! :)
Eemal
Selle pildi kohta ütles Kaups piisavalt. Mina ütleks lihtsalt seda, et Sa oled tubli tüdruk. Olulisemaid on oskus märgata ning samaoluline oskus ja tahe õppida. Sul on mõlemad.
Eemal
Kuna pilt lükati tagasi, mõtlesin olen midagi jälle totaalselt puusse pannud. Püüdsin küll kõik õigesti teha. Aga järelikult siis väga hull ei olegi:) Aitäh!
Eemal
Ära kohku ära, ega vahest saagi aru mis läbi läheb mis mitte (hiljutistest meeles näiteks see kloonitud ülekõrbenud tihane) ja kasutajad seda ise paraku reguleerida ei saa. Proovi aga edasi ja küsi vajadusel teinekordki, siinsamas teemas.
Eemal
Tubli, püüa oma pilte vaadata nagu need oleks kellegi teise tehtud - ainult 10x kriitilisema pilguga
IMO kivi liialt keskele paigutatud ja "hingamisruumi" võiks rohkem olla...
P.S pilt "valmib" fotograafi peas, "klõps" kõigest selle tehniline teostus!
Eemal