Sa ei ole sisse loginud.
Looduspildi galerii osas on vahvad Elfid üleval paremas nurgas
Eemal
Tegi kohe tuju paremaks.
Tegelikult ongi vist aeg niikaugel, et oleks aeg Looduspilt.ee rahvale Häid Jõule soovima hakata.
Niisiis minu poolt:
Rahulike Jõule ja valgusküllast ning lumerohket Uut Aastat!
Eemal
Eemal
Kaunist jõuluaega ja kõikide soovide täitumist uuel aastal!!!
Eemal
Häid jõule kõigile
Tuleks ometi LUND .
Eemal
lumest võime siin lähiajal ainult unistada. aga häid jõule minu poolt ka!
ja draa - poiss, suits suust!
Eemal
Häid jõule kõigile!
PS. ärge jõuludel söögiga üle pinguta!
Eemal
Mina kavatsen kindlasti söögiga üle pingutada :p
Soovin kõigile, et näeks enne aastavahetust grammikegi lund pühade kõrvale
Eemal
Eemal
Cameda kirjutas:
Kahju, et see link enam ei tööta (mul vähemalt mitte), aga küsiks kes täpsemalt seal tantsisid? Sveni tuntsin ainukesena ära. Jaagul oli koni hambus.
Minu lauaarvuti ei soovi ka lõbusaid jõuluelfe mängida. Aga nad on olemas, see tähendab, et link töötab! Tantsivad Sven, Jaak, Kristo ja Marko ehk siis meie tegijad.
Ühtlasi soovin minagi kõikidele ilusat jõuluaega ja pildirohket uut aastat!
Eemal
leeklamp kirjutas:
Kahju, et see link enam ei tööta (mul vähemalt mitte), aga küsiks kes täpsemalt seal tantsisid? Sveni tuntsin ainukesena ära. Jaagul oli koni hambu
Link täitsa töötab, aga vahel on maas jah, proovi lihtsalt hiljem uuesti. Ning...külasta meie kokkutulekuid tihemini
Eemal
Minu poolt ka kõigile häid pühi ja valgust.
Martin
Eemal
Mõnusat jõuluaega looduspiltnikele ja kõigile neile, kes avatud südamega looduses ringi liiguvad! Päikest!
Eemal
Nahkhiirtel on huumorisoont!
Ja Elf´id tegid tõesti tuju veel paremaks.
Soovin ka mina omalt poolt kogu Looduspildi rahvale kaunist jõuluaega ja toredat aastavahetust! Ja muidugi lund!
Eemal
Üle pika aja postitus, aga miks ülemine banner talveteemaline ei ole? Lisaks natukene jõulutunnet.
Eemal
Minu meelest on see bänner praegu täpselt seda nägu nagu talv aknast välja vaadates.. Lepatriinu tuleb küll unes juurde näha, aga kõik muu on omal kohal.
Eemal
Aeg on vist ümber saanud - 'sorry, the elves are gone for now' ütleb mulle : P
Eemal