Sa ei ole sisse loginud.
Piinlik küsida kohe, aga kas sel aastal Loomafoto konkurssi polegi või olen midagi kõvasti maha maganud.
Eemal
Sirvi viimast Eesti Loodust (lk 27) ja sa näed. Kui mõtlesid ikka seda konkurssi.
Eemal
Kahjuks kaotasid nad juba eelmisel aastal ära väga tabava nime "Loomafoto".
Eemal
Jah on seesama konkurss küll. Ma otsisin seda internetist- isegi loodusajakirja enda kodulehelt, aga ei leidnudki üles. Janografi juhtnöörid aitasid. Aitäh!
Eemal
Eesti Looduse paberajakirja 27-l lk on isegi viide selle konkurssi saidile, kuid seal on alles 2006-s aasta käsil.
Eemal
http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/teema17
Kas keegi on sinna konkursile proovinud ka neti kaudu pilti üleslaadida? Ise proovisin ja ei õnnestunud - ütleb, et ainult JPEG formaat lubatud, kuigi just selles formaadis ma pildi saatsingi. Suhtlen aktiivselt adminniga, kuid senini viga leidmata.
Eemal
Ma vaatan, et seal eelmise aasta noorte võidupildiks ikka Imbi pilt üleval...
Eemal
pole veel proovinud, aga vara veel ka ausalt öeldes. küll nad kuu jooksul selle ikka korda saavad. imbi pilt jäi endalegi silma. normaalne.
Eemal
Õnnitlused Svenile, Toomasele, Alarile, Karlile jt konkursis edu saavutanutele.
Eemal
Õnnitlused jah. Täna oli päris huvitav pärastlõuna looduspiltide seltsis. Siis Eesti Looduse fotokonkursi parimate tunnustamine rahvusraamatukogus. Õnnestus ka mõned näod ja nimed kokku viia
Eemal
Palju õnne minugi poolt kõigile auhinnatutele! Polnud kahjuks võimalik täna Tallinnasse sõita.
Eemal
kust fotosid ka näha saab, kui saab veel?
Eemal
tänud. ja õnnitlused teistele võitjatele/äramärgistatutle
Eemal
Õnnitlused minugi poolt! Äratundmisrõõmu jagus nii mõnelgi korral. Lööge mind või maha, aga looduspilt.ee-s leidub tunduvalt paremaid pilte kui selles valikus, mis seinale kahurdati.
Kiitus aga korraldajatele. Mind pani korraldajate piinlik ajagraafikust kinnipidamine lausa imestama.
Eemal
Õnnitlused minugi poolt kõikidele võitjatele aga suureks miinuseks on see, et nad oma auhinna tseremooniaga päälinna kolisid, bööööö.
Eemal
Eemal
Noorte "väike loom" on neil sattunud topelt "väike taim". Alguses mõtlesin, et see väike loom peab ikka küll väga väike olema
Eemal