![]() |
Sa ei ole sisse loginud.
Püstitaks järgmise teema.
Olen märganud, et kui mõni pilt on väärt madalat hinnet, siis "tulistatakse" negatiivsed kommentaarid ära, hinnet ei panda ja kogu lugu.
Minu mõte on see, et iga inimene, kes loodust pildstab väärib ka tunnustust. Seega oleks alati hea öelda ka midagi positiivset. Seda leida muidugi pole lihtne, kuid see on mõtteviisi küsimus. Alati saab öelda midagi julgustavat.
Nii peaksime lugu teiste tunnetest ja meil kõigil oleks siin keskkonnas meeldivam olla.
Sai juhtumisi jälgitud telesaadet "Tantsud tähtedega" ja mulle meeldis see, et iga kohtunik leidis oma kommentaaris üles mõlemad pooled, nii hea kui halva.
Nii. Nüüd laske mind sõelapõhjaks. (Aga kui võimalik proovige ka midagi head öelda)
Parimat.
Eemal
kas ainult head võib ka öelda ? väga positiivne, et siin tagasi oled ( teistele vanadele, kes viilivad, eeskujuks ) ja õiget juttu ajad
Eemal
ainult hea on ju ainult positiivne
Näiteks Petsi uue kodulehe kohta saaks öelda, et väga kenad pildid! (See oli siis positiivne) Aga on seal üks pilt, kus on pealkirjaks "Lumine muul". Mina seal küll ühtegi lumist muula ei näe. (See oli siis negatiivne) Aga alati on võimalik, et see muul sinna tuleb.(Jälle positiivne).
Vabandust Pets, ei suutnud tagasi hoida. (Petsiga me oleme juba sellest rääkinud ja ta ei solvunud.
Eemal
Tõnu, eks see kommimine ole mitme tahuga. Kui ikka 3 aastat jutti lasta siis mingil hetkel ei jaksa enam sõnaliselt põhjalik olla.
Eemal
kaups: siis ongi lihtsama vastupanu tee. Kas siiski on nii, et elu aeg oleme öelnud tänan ja palun ning siis ühel hetkel on kopp ees? Paar head sõna välja mõelda ei tohiks küll väsitada. Pigem tuleb see turgutavalt tagasi ja siis jaksad jälle.
Eemal
Mina tahaks ka nüüd kohe midagi head öelda Tõnu, sinu aktiivne tegutsemine siin on tõeliselt värskendav.
Eemal
Oh, hea sõna mõjub hästi, Alari.
Samas on kõik need ka kiiduväärt, kes siin on 3 aastat jutti kommenteerinud ja oma energiat ning aega kulutanud, Kaups kaasa arvatud
Eemal
Mina olen ikka püüdnud piltidel just positiivseid pooli välja tuua, tihti unustatakse need tõesti ütlemata. See-eest negatiivsetest kommentaaridest õpib jällegi hästi Kui keegi korra viltuse horisoni üle karmilt noomib, siis järgmiseks korraks on see juba tavaliselt meeles
naturephotographers.net-s näiteks on kommentaarid alati väga sõbraliku tooniga, isegi kui vigadest räägitakse. Noh, me siin oma "põhjamaise külmusega" võibolla tõesti ei ole nii osavad pidevas kiitmises, aga ehk veel õpime
Eemal
vt alari viimane. :)
Kui nüüd mujale maailma vaadata, siis kõik see on rohkem või vähem "vau-nii-äge!" tasemel. Heaks näiteks on photo.net, kus igatsugu ärakäkitud HDR-saasta ja suvalist rohkem või vähem klisheed taevani kiidetakse, ära räige töötluseta proovigi. Eks on ka palju erandeid muidugi. Ses suhtes on looduspildi poliitika positiivne: asjast räägitakse periooditi, et käest ära ei läheks, tänu sellele on inimesed ärkvel ja kord (st asjalik hindsmine/kommenteerimine) enamvähem majas.
Eemal
>> Aga on seal üks pilt, kus on pealkirjaks "Lumine muul".
>> Mina seal küll ühtegi lumist muula ei näe.
aga pinguta, äkki muuli siiski näed ... muula ei peagi seal olema
k
Eemal
tommy: see oli sarnane sõnade mäng nagu Jukuga, kes kirjutas kirjandis teemal "Minu kõige pikem reis", et mul on mõlemad reied ühepikkused
Eemal