Sa ei ole sisse loginud.
Teemaks on UNTSUS.
Kõik pildid, mis oleksid võinud olla on oodatud.
Edu kõigile!
Eemal
Väike-kirjurähn pooltäiskasvanud poega toitmas. (täiskaader, tehtud 27.06).
Suur-kirjurähni poeg silmade kõrguselt. (täiskaader, tehtud 02.07).
Viimati muutnud draa (03-07-2005 02:11:14)
Eemal
MAANDUV PART...
Eemal
Täna kohtasin noorukesi konni. Üritasin mis ma üritasin aga kiired teised ja tõsiselt pisikesed .. Istutas ennast just õigesse kohta (mõõtkava oleks näha)
Pilt läks puusse ja teist võimalust enam ei tulnud.
Viimati muutnud prt (01-07-2005 20:27:03)
Eemal
Väga hea teema! Eks neid untsus kaadreid ikka tuleb. Lisan mõned viimased, mis veel kõvakettale on jäänud. Täiskaadrid nagu ikka.
Mõtlesin, et lisan veel ühe pildi, mida mõned juba näinud, kuid enamus
kindlasti mitte :)
Viimati muutnud remo (05-07-2005 14:08:41)
Eemal
Kuna untsus kaadrit spetsiaalselt tegema ei lähe siis otsisin ühe pildi plaadilt mis peaks päris edukalt minema. Pilt sai tehtud 24.06.05 ja tegu on poegi söötvate väänkaeltega
Eemal
minu ainuke seeria poegade söötmisest näeb välja selline.
ja pilt, mis mitte ei anna mulle rahu ja läheb kunagi kindlalt uuesti üritamisele
Viimati muutnud okaskera (02-07-2005 13:01:28)
Eemal
Remo, kiivitaja oleks küll väga uhke tulnud! Kui...
Eemal
Lendav rebane:
hiilisin just ühte lindu kui vend mind 5m pealt ehmatas tee äärest välja karates ja üle silla minema silkas. Jõudsin veel paar kaadrit lasta, kuid ei jõudnud fookust kaasa vedada
Eemal
pääsu pesal:
mida ei olnud, oli valgus
Eemal
ogalik ilma polarisatsioonifiltrita:
Eemal
Kaks pilti loomast keda rahvasuus hiirkonnaks kutsutakse. Seda siis nii liikumise viisi kui kiiruse poolest. Ehk siis kõre.
http://www.zone.ee/jacaranda1/k6re.jpg
http://www.zone.ee/jacaranda1/k6re1.jpg
Viimati muutnud mercar (03-07-2005 23:59:00)
Eemal
Väga häid pilte on siiani laekunud. Uskumatu, mis kõik oleks võinud olla.
Siin on minu elu esimene hundipilt. Loomulikult oli objektiivi lüliti MF peal. Lasin katiku kuumaks ning alles siis kui tärkas, et lume tõttu tuleks särikompensatsiooni +1 panna selgines ka silm nii palju, et aru saada pildi täielikust ebateravusest. Praegu tagasi vaadates mulle see pilt isegi meeldib. Kuid ma ei usu, et ma nii arvaks kui pärast esimest katikusoojendust võsavillem lõplikult võssa oleks silganud.
Canon D60 + Sigma 120-300mm @ 300mm F2,8, 1/400, ISO 400. Käest, avaprioriteet, täiskaader.
Eemal
Säri jäi pisut pikaks
Valgust oli imevähe ja statiivi ei saanud maha toetada kuna siis oleks põder heina taha jäänud.
Sven sinu hundikas on tõesti lahe. Ja üldse lahedad pildid siin. Äkki peame untsus kategooria tegema?
Eemal
Kuna mul on loll komme untsus pildid juba peale võtet kaameras ära kustutada siis pole kahjuks midagi põrutavat siia panna...mõned siiski on järgi jäänud.
Olime juba 5 minutut tõtt vaadanud...tema ajas omi asju mina passisin töötavas autos. Pilt tehtud läbi autoakna. Pärast tuli välja et tegu oli ülimalt julge jänasega.
Tegu ca kümnepealise seakarjaga (4 täiskasvanut + pojad). No ei julgenud ligemale minna...ühtegi puud polnud ka läheduses.
Eemal
kule RV kus need pildid tehtud on? Tuleb nagu kuradi tuttav ette...
Eemal
RV kirjutas:
Olime juba 5 minutut tõtt vaadanud...tema ajas omi asju mina passisin töötavas autos. Pilt tehtud läbi autoakna. Pärast tuli välja et tegu oli ülimalt julge jänasega.
RV, mis mütakas jänikse pildil paremal pool tee peal on? Kas teine jänes?:) Väga mõnus olustik, see kahe rattaroopaga tee, rohuribaga keskel.
Eemal
to toruonu: jänese pilt tehtud Raplamaal Kastil, sigade oma samas maakonnas Vaimõisas.
to selena: pildil jah teine jänes, lõpuks tuli välja et neid seal kokku 5 tükki. Peale autost väljumist sain sellise kaadri.
http://www.looduspilt.ee/index.php?page … mp;id=3381
Eemal