Sa ei ole sisse loginud.
Midagi niisugust pole mina enne näinud ja paljud teistki ilmselt mitte...
http://www.dof.dk/index.php?id=nyheder& … hed_id=433
Eemal
Eemal
Kui linna peal selline kajakas vastu lendas, ehmataks kohe ära.
Arvatavasti päästis looduspiltnik selle kajaka elu.
Eemal
Minu meelest on ta rohkem katkutud, kui ainult suled.. Arvad, et jäi ellu? Ei saa jutust suurt aru, äkki on kirjas. Omamoodi kahju on näha sellist reaalsust.. ja ometi oleks mul kahju ka siis, kui kuskil näidataks kaadreid nälgivast linnust.. Imelik, eks?
Eemal
Selline see elu meil looduses ju ongi - iga isend kuulub kellegi menüüsse. Raske uskuda, et see kajakas kaua veel hingitseb või õigemini, et tal kaua hingitseda lastakse.
Eemal
Vist oleks parem kui fotograaf poleks vahele seganud. Loodus toimib omasoodu.
Eemal
Selline vaatepilt ju võimas.
Eemal
Ma oleks kaks viimast kaadrit parema meelega vahele jätnud.
Karme hetki tuleb elus ikka ette, aga ma pigem ei rõõmustaks nende üle.
Eemal
Vi ser det bare ikke, siger Christine Raaschou-Nielsen, der fik sig en vegetarisk ret til aftensmad efter nærkontakten med vandrefalken. Hun havde set kød nok den dag, siger hun. Ma saan aru et see lind viidi veterinaari juurde, aga mis tast sai, sellest ei saa kahjuks aru.
Esimene pool räägib pigem sellest et ta juba 10 aastat linde pildistanud aga pole midagi sellist varem näinud.
Taani keel kahjuks roostes, keegi täpsemalt aru sai?
Eemal
Veterinaari kohta ma küll midagi välja ei lugenud. Kirjas oli, et tal tekkis dilemma, kas ta peaks võtma oma noa ning lõpetama linnu piinad (kuna ta pidas teda juba mõnda aega surnuks), helistama jahimehele või laskma loodusel talitada. Siis mainis ta, et taolisi sündmusi juhtub iga päev looduses, aga neid lihtsalt ei nähta nii tihti. Seejärel läks ta taimetoitlase lõunat sööma.
Ja mainis, et hiireviu tuli kulli lahkumisel sinna, kuid jättis tormilinnu puutumata.
Eemal
Krt, ma nägin seda jubedust unes täna. Hea, et vara peab ärkama.
Eemal