Sa ei ole sisse loginud.
On tõesti kena teada saada, kellega "ühes liivakastis mängid". Vahel õnnestub kasutajanime taga peituva inimesega isegi kohtuda. Särkide aktsiooni käigus sain tuttavaks Tiinaga - väga meeldiv naerusuine inimene! Marksuga saime kokku objektiivi katte äriga. Selgus, et tema töökohast käisin korduvalt mööda ja me eelviimase arvuti müüs tema kunagi meile. No on alles väike see meie Eestimaa! Aga kõige naljakam oli kohtumine alariga. No kes teda näo järgi ei tunneks! Vaatan siis kord sügisel Lõunakeskuse Timberlandis, et alari mis alari. Astun juurde ja ütlen, et tere, alari. Vastu vaatab muidugi äärmiselt hämmastet nägu. Siis ütlen mina, et olen mustikas. Alari näole ilmus siis lai naeratus ja me vestlesime veidike.
Nii et terviseid kõigile siin liivakastis!
Eemal
Panen ennast ka siia lõppu kirja, olen värske disainifirma omanik, kui koduleht valmis saab, siis saate rohkem teada.
Eemal
Manageerin maailma lahedaimas kõnekeskuses Baltcom Eesti. Ehk siis mida iganes vaja on, seda tuleb mul seal teha
Eemal
Eemal
no vot kui tore mustikas, et sa ikka lõpuks teada said kellega sa ühes liivakastis mängid.
Eemal
Arhitekt
Eemal
Töötan ehitusel.
Eemal
Projekteerija, põhirõhk sildadel, tunnelitel ja viduktidel.
Eemal
Eemal
Ehitusmaterjalide (siseviimistlus põhiliselt) hulgimüük.
Eemal
Tänud, Kasekas, ühtegi vidukti tõepoolest projekteerinud pole
Eemal
Alguses jäin võhikuna mõtlema, et mida ühist on sildade ja tunnelite projekteerimisel - üsna erinevad asjad tavainimese jaoks? Aga siis sain aru - tunnel ongi ju tegelikult hästi lai sild! Onju?
Eemal
Tegutsen kahel rindel. Oman tikkimisfirmat E-Tikand OÜ. Teine firma mida omame elukaaslasega on pildiraamimistöökoda Duo Pildiraam OÜ. Nii et oma piltide seinale riputamisega meil probleeme pole. Minul vast raskem algaja fotograafina, aga Made Balbatil graafikuna seda probleemi pole.
Eemal
Jyrkale: tõsi ta on, minule kui konstruktsioonide projekteerijale küll suurt vahet ei ole, mõtlen just kohalikest tunnelitest rääkides, üle kilomeetrised tunnelid on muidugi juba omaette teema. Ja viadukt ei ole ka midagi muud kui üks kuivamaa sild. Aga see on selline sillameeste omavaheline jagamine, tavainimese jaoks on viadukt ka sild
Eemal
OKIA-s
Eemal
Luua Metsanduskool, õpetaja. Vabal ajal ulmekirjanik.
Eemal
programmeerija, hetkel töötu
Eemal
Erinevate reklaamtoodete ja abivahendite(mis aitavad kliendil oma kaupa müüa) valmistaja. www.poppartner.ee
Eemal
Eemal
noor naturalist, nii tööl kui vabal ajal
Eemal
raamatupidaja
Eemal
Pole enam kuid isegi maale saanud [tõsi, üks kord jah] rääkimata metsa ...
Üritan TÜ-s matemaatika doktorikraadi teha (arvutusmatemaatika), samuti haldan Eesti Maleliidu kodulehte ja käin maleturniiridel kohtunikuks. Selline kahtlane kooslus siis ...
Eemal
Kaablilõikus pinkide operaator, seadistaja ning hooldaja.
Eemal