Sa ei ole sisse loginud.
Ma tuleks ka kui tohib!? ;-)
tulex ka +1 siis.aeg ikka sinna suvelõpupoole(august), kohax võix soovitada Natturit.... või Lobi neeme.....minupool maal ka ,seal on sun:D
Eemal
minagi oleks tulemas kui aeg sobib
....noh....kui asi vennaskonnalikult, viimse reliikvia kasti, luku taha pole löödud, siis.....tulen võimaluse korral isegi kohale.
Eemal
Tere!
Looduspildi seltskond on mulle suureks eeskujuks. Seepärast sooviksin ka kokkutulekust osa võtta, et teid ja teie tegemisi lähemalt näha. Tore oleks, kui kellelgi teist jätkuks tahtmist noorematele huvilistele näpunäiteid ja õpetust jagada. Muidu olen 14a. koolipoiss, kes tuleks koos isaga.
Eemal
Kahjuks pead ei anna, aga plaanin ka ikka tulla. Koos +1ga.
Eemal
Tuleks ka aga pole mul seda va kõige paremat sõpra, millega seal ringi luusima hakata. Niiet siis ilmaaegu oma niigi haiget hinge ma sinna veel haigemaks tegema ei tule.
Eemal
Palju hetkel kokkutulekule minejaid on?
okaskera teab ;-)
Eemal
draa, sul hea öelda, et okaskera teab... ei tea enam, asi on keeruliseks läinud. nimesid ükshaaval üle kontrollima ei hakanud aga mitmes teemas kokku on soovi avaldanud järgmised numbrid.
looduspiltlasi: 29 siit teemast +4 mujalt teemadest osad küsimärgiga
külalisi: 12 neist pooled küsimärgiga.
Eemal
Olen ka tulija. Kas keegi Valgast autoga tulemas on?
Eemal
okaskera, kahjuks seekord võid mind tulijate nimekirjast maha arvata. Aga teine kord üritame uuesti.
Seekord tuli üks traditsionaalne üritus Soomaal vahele.
Mõnusat suhtlemist teile kõigile igal juhul,
Oliver
Eemal
Kuhu kanti Soomaale lähed?
Saada vastus meilile oliver (at) digifoto.ee , siis ei risusta teiste foorumit
Parimat,
Ol.
Eemal