Sa ei ole sisse loginud.
Hei, mul tuli üks väike mõte. Kindlasti paljud tunnevad teineteist siin, kuid paljud jällegi tunnevad teineteist vaid kasutajanimede ja piltide järgi. Mõtlesin siis, et esiteks oleks huvitav ja teiseks kasulik, kui me teaksime, milline on siinsete kasutajate põhitegevus. Näiteks mina töötan ühes lukufirmas projektijuhina, minu töö seisneb suurematele projektidele pakkumiste ja õnne korral ka lukustuse tegemises. Praegu näiteks tegelen Tartus Tigutorni lukustusega. Oleme muidu ASSA esindus Eestis, kuid samas müüme ka teiste firmade tooteid. Kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus.
Niisiis, kui kellelgi on lukumure, võtke ühendust, püüan hea meelega abiks olla:) aadress ka: www.palmett.ee
Eemal
Mina tegelen teoreetilise füüsikaga Põhitöö on sellises asutuses nagu Euroopa Tuumauuringute keskus ehk siis populaarsema nimega CERN. Töö ühe osana arendan ka Baltikumi Grid arvutuse infrastruktuuri... Kuigi jah tõenäoliselt pole kummastki tegevusest väga kellelegi kasu siin
Eemal
Mina kah lukumeister Või noh õppin ametit. Aga ei tegele suurte projektidega, vaid surelike inimeste aitamisega. Lukumeister OÜ Tartus.
Kas mitte lukukoda ei ole kah ASSA esindus?
Eemal
Mina olen üliõpilane. TTÜ -s õpin ehitusmajandust ja -juhtimist. kui vaja siis teen ka OÜ Flow services -ile jooniseid AutoCAD -is. Kui kellegil on ehitusega või cadiga seotud tööpakkumisi siis võite mulle kirjutada, natuke raha ei tee kunagi paha
Eemal
Saaremaa kohalikus lehes kujundaja ja fotograaf ;P
Eemal
Olen TÜ-s bioloogia magistrantuuris, keskendudes kahepaiksetele ja ökoloogiale.
Eemal
Eesti Energia AS-i OÜ Jaotusvõrk, Rakvere juhtimiskeskuse dispetšer.
Töö sisu: Lääne-Viru piirkonna töö operatiivne juhtimine.
Eemal
ulliv kirjutas:
Mina kah lukumeister Või noh õppin ametit. Aga ei tegele suurte projektidega, vaid surelike inimeste aitamisega. Lukumeister OÜ Tartus.
Kas mitte lukukoda ei ole kah ASSA esindus?
Jah lukukoda samuti ASSA esindus:) Muide, Jüri, kes kunagi firma Lukumeister OÜ tegi, töötas enne seda meie firmas meistrina ;-) Ja lisaks Sa peaks teadma, et meie ettevõtted teevad ka aeg-ajalt natuke koostööd
Muidu jätsin võib-olla vale mulje, kuid ka meil aidatakse kaupluses eraisikuid, lihtsalt minu amet on projektimüük ja -juhtimine:)
Eemal
ja minu juures töötab talendikas Musikäpp :)
Eemal
minu elu ja töö on viimasel ajal enamasti (loodus)fotoga seotud. mingit osa sellest tööst näeb siit: http://toomasili.com
vahetevahel ka mõned teleprojektid.
Eemal
Kobrase firma geodeet/maakorraldaja. Tööpiirkonnaks orienteeruvalt 100km raadiuses ümber Tartu, kaugemal läheb töö tellijale lihtsalt mõtetult kalliks.
Eemal
Juhul kui keegi oma kallihinnalise fotoka kuhugile veekogusse ära uputab, siis võib minult abi paluda . Töötan Sebak Sukeldumiskeskuses Tartus, aga töö käib üle kogu Eesti.
Eemal
IT, abitööline, tööandjaks tiiger nimega Uptime Systems.
Eemal
Eemal
G4S tehnika
Eemal
Mina tegelen loomadega(imetajatega), eriti poolveeliste loomadega.
Põhiliselt uurin /seiran neid või siis filmin/ pildistan.
Viimased paar aastat võtab enamus aja loomadega seotud seiretegevus, Amet siis Riiklik Looduskaitsekeskus, seire ja teadustöö spetsialist.
Eemal
Fassaadi isolatsioonisüsteemide, krohvide värvide ... jne müük, järelvalve, koolitus.
Vastutan Sto Eesti esinduse müüginumbrite eest, tegelen otseselt arhitektidega ja ehitusfirmadest nii peatöövõtjate, kui alltöövõtjatega.
Kui kellelgi majaehitus plaanis või pooleli ja huvitab fassaadi kvaliteet, aitan rõõmuga.
http://www.sto.ee
Eemal
Kusjuures mul on juba ammu selline mõte olnud, et küsida kes millega tegeleb
Ise õpin. Nimelt Lähte Ühisgümnaasiumis.
Eemal
Ma kuivatan saekaatris laudu. Ennemalt olin metsnik. Praegugi veab veel metsa poole.
Eemal
TÜ bioloogiatudeng ja projektipõhine videomonteerija:)
Eemal
Mina olen ühes Tartu reklaamifirmas kujundaja ning teen kilereklaame.
Eemal
Autovaruosad, peaaegu kõigile mis liigub, isegi Sierra
Eemal