Sa ei ole sisse loginud.
Teema on küll natuke mööda loodusfotost aga loodan, et saan abi siiski:)
Kust võiksin leida õpetusi ja näpunäiteid kuidas modellist häid pilte teha, hea oleks kui veel eesti keeles oleks.
PS! Tartus mingeid häid kohti on välja tuua kus ilusaid pilte teha?
Tänud!
Eemal
Eesti keeles on ilmunud ilus värviline raamat "PORTREEFOTO", müügil olen näinud näiteks Photopointis. Maksab ca 250 krooni.
Ja ilusatest kohtadest Tartus - neid on hulgim, tuleb ainult silmad lahti teha ja ringi vaadata
Eemal
Samas asjad ka Prismade , Rimide ja muude marketite lettidel olemas
Eemal
Ma olen paar korda viimastel aastatel Tartus käinud, kuid siiani pole küll leidnud ühtki kohta, kus ilusaid pilte saab teha. Korra sain Sveni autost ühe hea pildi Tartu Kaubamaja lähistel Statoili tanklas, aga kahjuks polnud seal aega pikemalt peatuda, et teada saada, kui hea see koht heade piltide saamiseks on.
Eemal
Siin ringivaatamiseks tasub aega varuda! Kesklinna ilusate kohtade kohta ei oska tõesti midagi kosta, olen sealt viimasel ajal suhteliselt võõrandunud ... Aga näiteks Supilinn ja Karlova on vägagi atraktiivsed Aga mis peamine - ilu on vaataja silmades!
Eemal
Reegel on see, et kui suudad mõne palja naisterahva võimalikult rõvedatesse varemetesse või kusagile prügimäele ajada ning seal pilte teha, siis tulemuseks ongi Suur Kunst. Ahajaa - ütlemata jäi veel, et pildid peavad olema mustvalged ja tehniliselt ebakvaliteetsed.
Edu!
P.S. Kohtadena soovitan vana lihakombinaati, Raadi lennuvälja, EMEXi/Kuusakoski laoplatsi ja - draal on õigus - Tartu uus kaubamaja on ka piisavalt kole, et selle juures Suurt Kunsti teha.
Eemal
Tänud vastamast!
Arvatavasti lähen proovin lihakombinaadis ja Toomemäel natuke klõpsida.
Eemal