Sa ei ole sisse loginud.
Nonii... seekord siis veidi rohkem ette teatamist , kuid mitte väga palju rohkem kui eelmine kord.
Plaan: Alam-Pedjal metsloomi pildistada
Aeg: 26.06.2005 kell 3:30 - 9:00 kohapeal (Tartust kell 3:00 ja tagasi kell 9:30)
Koht: Alam-Pedja Kirna matkaraja ümbrus
Kohti: hetkel veel autos 2-3 kohta kindlasti
"Hinnas" sisaldub: edasi tagasi transport ja ühine pildistamine, loomad pole garanteeritud
ehk siis kui kellelgi ka huvi minna väga vara hommikul Alam-Pedjale loomi pildistama, siis mina olen mineja igal juhul ning mul pole ka matkakaaslase vastu midagi. Kaasa nagu ikka metsa minnes soojad riided ja võib-olla paar võileiba. Viimati oli seal rajal kummikute olemasolu kindlasti vajalik.
Kontakt: Mario, 5037434. Viimane aeg osalemise huvist teatamiseks on 25.06.2005 kell 19:30 (siis lähen magama). Võimalik veel ka teade jätta siia foorumisse, et tuled ning ma vaatan tõenäoliselt hommikul kiirelt veel foorumi üle ning võin siis helistada. Kokkusaamise koha saab juba konkreetsete inimestega kokku leppida kui tulijaid ikka on
Viimati muutnud toruonu (25-06-2005 03:43:13)
Eemal
no aga tule kohale ja näita esinemispaigad ette Sul tundub nende liikumisgraafik olemas olevat ;D
samas arvestades kellaaja vahemikku ja kohta on päris väike tõenäosus, et kedagi ei näe
Viimati muutnud toruonu (25-06-2005 12:42:26)
Eemal
Nii on üpris raske metsa minna kui kindel plaan loomi pildistada, enamasti tajuvad loomad seda kindlat plaani ja ei näita ennast.
Mõne noore kähriku peaksite seal ikka saama, kuna selles kandis näevad ilmavalgust mitmed pesakonnad on lolle noorloomi kõik kohad täis.
Põdra tõenäosus kah suur, kuid lõppeks ikka kõik õnne asi.
Eemal
Sa Remek oled ju suhteliselt kohalik nendes vetes Tuled ehk teejuhiks?
Eemal
Tuleks hea meelega, kuid see igivana ajaprobleem. Sellisel varasel hommikutunnil ma kas magan, et päeval vormis olla võin lähen välja mõne kiire objekti juurde. Selline on kord see kevadsuvi, loodusinimese kõige kiirem tööaeg.
Eemal