Sa ei ole sisse loginud.
Tervitus looduspildisõbrad!
Aasta viimane Lofo peaks tänasest poodides ja tellijate postkastides olema.
Sõltuvalt Eesti posti ja Lehepunkti töö täpsusest muidugi. Head lugemist!
Uus Lofo näeb välja selline:
www.lofo.ee
Eemal
Tormasin postkasti otsima kohe ja ei polnud Nüüd peab vist esmaspäevani kannatama, ehh kui jama.
Eemal
Mina vaatasin jällegi Rimist ja Selverist ning ka seal polnud. : )
Eemal
Mnajh, ka Kristiines polnud, kuigi nädala keskpaigas sai ajakiri mõlema levitajani toimetatud.
Loodame, et nad siiski kohe-kohe välja ka pannakse/tellijatele saadetakse.
Eemal
Tarus Ujula konsumis ka ei olnud. Öeldi, et eile ei tulnud, täna nii kui nii ei tule ning et arvatavasti siis homme saabub
Eemal
Postkastis veel polnud ja kodujuures Selveris ka mitte.
Eemal
käisin hommikul selveris, täna siis, polnud seal ka ju siis koju ple ka veel tulnud, peab veel paar päeva ootama järelikult
Eemal
Abikaasa käis just Pärnus Rüütli tänava sisekioskis küsimas...seal ei teatud üldse mis asi see LOFO on...
Eemal
Kristiine R-kioskis oli. Esimese tuhinaga on läbi sirvitud. Kes on kaanefoto autor? Kas Toomas Ili?
Eemal
Udumartin kirjutas:
Kristiine R-kioskis oli. Esimese tuhinaga on läbi sirvitud. Kes on kaanefoto autor? Kas Toomas Ili?
Jari Peltomäki minu arust.
Eemal
peltomäki jah.
kristiine apollos oli ka terve pakk päeval.
Eemal
Hullumaja Selveris oli ka patakas olemas.
Eemal
Rakvere Selveri R-Kioskis polnud. Ehk ootab homme postkastis ikka juba:P
Eemal
Raplas ühes R-Kioskis veel ei olnud, aga müüjatädi teatas, et neil käib ja soovitas homme vaatama tulla, teises öeldi, et ainult esimene number on neil olnud.
Eemal
Tiit Leito artikkel on selles numbris vaieldamatu lemmik. Metsamaastikud on teema, mis mind huvitab ning mida on tõesti kuramuse keeruline pildistada. Minu sügav kummardus.
Eemal
Eemal
Mina kannatan veel vist homseni, postkastis LOFO´t ei olnud.
Eemal
Janek kirjutas:
Mina kannatan veel vist homseni, postkastis LOFO´t ei olnud.
Tuttav tunne...
Eemal
täna nägin juba kuressaare poodides, ju siis kodus ka olemas nüüd
Eemal
Väga hea lugemis ja vaatamisvara on järjekordne Lofo. Tubli töö ja kiitus autoritele!
Eemal
Ka minul Tallinnas ei ole veel lofot postkastis. Samuti ei näinud eile õhtul Mustamäe Prismas. Ehk homme, ehk homme..
Eemal
Täiesti õudne, kuidas meie kodumaa monopolid Eesti Post ja Lehepunkt oma klientidega ümber käivad. Lepingus on meil kõik täpselt kirjas. Midagi ei ole nagu juhuse hooleks jäetud. Ometi kulub neil oma lubaduste täitmiseks nädal kuni poolteist, lepingus sätestatud kahe päeva asemel.
Kui kellelgi on idee oma posti- või leviteenuse algatamiseks, siis ühe uue kliendi peale võite meie näol kindlad olla. Seniks peame kannatama monopolide hoolimatuse all ja oma klientide ees vabandama.
Eemal
Huvitav, kas ainult minu eksemplaril peale 80ndat lehekülge korduvad 17-23 leheküljed?
Eemal
Minule toimetas Lehepunkt suvel National Geograhic'u koju kuuajase hilinemisega - kaks numbrit korraga. Ilmselt oli neil suvepuhkus:)
Eemal
Postiturg avaneb 2009 aastast, siis tekib tõenäoliselt ka alternatiive ja praegune post kukub kas lõplikult kokku või jõutakse reformida piisavalt. Viimases kipun veidi kahtlema.
Eemal