Sa ei ole sisse loginud.
Eemal
Vaatasin kava. Lõke metsas? Alam-Pedjal ei tohi metsas mingeid lõkkeid teha. See on kaitsealal keelatud. Siin veel infot:
Reeglid Alam-Pedjal käitumiseks
Eemal
selleks ettenähtud kohtades ikka tohib ju, nagu viidatud lingilt lugeda. iseasi, et mis selleks kvalifitseerub .. ja noh, kui aus olla, siis ma küll sisulist probleemi ei näe, eriti talvel .. või on mul midagi kahe silma vahele jäänud?
Eemal
Jah, aga selleks ettenähtud kohti on Alam-Pedjal täpselt üks ja see asub Kirnal. Matk sealt mööda ei kulge.
Jah, sul on midagi kahe silma vahele jäänud. See reegel pole mitte selleks, et välitda metsatulekahjusid suviselt kuival ajal, vaid selleks, et kaitseala oleks puhas, mitte täis suvalisi lõkkejäänuseid.
Eemal
>> Jah, sul on midagi kahe silma vahele jäänud.
ilmselt siis on. usun, et sina tead paremini.
aga ehk siis viitad mingile dokumendile ka, kus see 'l6kketegemiseks etten2htud koht' defineeritud on. ma n2iteks pean v6imalikuks, et n2iteks kaasa v6etud kuppelgrill v6i alumine pool sellest vms ka on ka piisavalt 'l6kke tegemiseks ette nähtud'.
Eemal
Austame loodust! Igasugu lõkked ja grillimised jms chillimised võiksid siiski jääda sellest kaunist kaitsealast väljapoole.
Eemal
Reeglina on ju kaitsealadel need lõkketegemise kohad (kui neid on) väljaehitatud- kividega piiratud tuleasemed ja mu sinna juurde kuuluv.
Eemal
Ja mida vähem neid lõkkeasemeid kaitsealadel on seda parem, sest ikka ja jälle leidub neid, kelle jaoks loodus on üks suur prügikast!
Eemal
Loodan, et koolitajad on oma käigu LKK jõgeva-tartu regiooni vastava spetsialistiga kooskõlastanud.
Eemal
ErikM, kahjuks on Sul selle prügi-värgi suhtes tuline õigus. Olen ise mitmel korral enne laagrisse jäämist tõsise suurpuhastuse ette võtnud. Aga korralikud lõkkepaigad võiksid ikka olla, oleme ju ammustest aegadest tulelt jõudu ammutanud.
Eemal
Oleme nende reeglitega kursis ning austame ja toimime nende järgi. Liikumiseks luba me küsima ei pea, kuna liikumine toimub kahes grupis a 6 inimest ning keelualadele ja keeluajal me ei liigu. Lõkketegemine toimub ettevalmistatud lõkkekohas, mis asub Selli-Sillaotsa matkaraja Sillaotsa poolses otsas. 10se grupi viibimine Palupõhjas on ju täiesti lubatud.
Eemal
Seekord on siis nii, et kohad said täis. Kes ei jõudnud või ei saanud, nendel on võimalus sama retk läbi teha juba järgmise aasta jaanuaris.
Eemal