Sa ei ole sisse loginud.
Kas venemaa viisa on hinna sees või peab eraldi hankima?
Eemal
mööda maanteed peaks ilma viisata saama ju ..
Eemal
Ma olen seal Saatse taga ilma viisata käinud. Ei soovita.
Nimelt jäin ma kinni autoga. Amatöör...
Ja siis tulid mingid mägede pojad kolmeteljelise Uraliga. Tunnistan üles, et mu "cohones" muutusid täppideks, kui kolm kili kuuli rauda tõmbasid. Üks paikapanevamaid helisid maailmas, kui valel pool kaba oled.
Sellest, mis edasi sai, kui kaua ma türmis olin ja kuidas sealt minema sain, räägin bussis, kui õnnestub kaasa tulla.
Eemal
ups kirjutas:
Ma olen seal Saatse taga ilma viisata käinud. Ei soovita.
Nimelt jäin ma kinni autoga. Amatöör...
Ja siis tulid mingid mägede pojad kolmeteljelise Uraliga. Tunnistan üles, et mu "cohones" muutusid täppideks, kui kolm kili kuuli rauda tõmbasid. Üks paikapanevamaid helisid maailmas, kui valel pool kaba oled.
Sellest, mis edasi sai, kui kaua ma türmis olin ja kuidas sealt minema sain, räägin bussis, kui õnnestub kaasa tulla.
einohh, see ju ikka Eestimaa ju
auto ja bussiga pole probleemi Venemaast läbi sõita, jala ja rattaga ei tohi. Seisma jääda ka ei tohi. Aga kui Saatse taga autoga rallima hakkad ja unustad ära, et piir nagu kohe siinsamas külje all, no siis võid ju ka valesse kohta sattuda.
Igatahes mööda maanteed läbi söita viisat vaja pole, kui tahad ekstreemi ja ja hüpata piiri peal edasi- tagasi nagu Kersna, siis ei aita viisast ka
Ühes kohas maanteel jookseb väike kolmnurk maanteesse sisse, teises kohas "saabas" paar kilti, Lutepää ja Sesniki vahel. Saatse on jälle ilus kaunis Eestimaa. Aavo lubas kõvasti õlutit kaasa võtta ja vene karule hambaid näidata, no tema tõmbasin ma juba aegsasti tagasisõidu nimekirjast maha
R.
Eemal
Oot vabandust, ei olnud eesmärk Raimondi kliente ehmatada, vaid huvi äratada. See olukord oli kümme aastat tagasi, kui piir oli veel korralikult karjatamata.
Saatse ja ümbruskond on ilus ja kaunis Eestimaa.
Pärast Värskat hakkab selline arhitektuur ka tulema, et peab iga natu aja tagant pilti tegema. See on täiesti teine kultuuriruum.
Saatse koolimajas käis mul ema, pärast seda kui Lädina küla kool suleti. Kool oli siis mu vanaisa talus. Ja suleti nii, et viidi pool palkmaja minema ja anti teises külas mingile sisserännanud venelasele. Oli lihtsalt ebareaalselt suur maja mehel. Siiamaani seisavad mõlemad pooled, kahjuks nüüd venemaal.
Pange kippelt kirja ennast Raimondile :)
Eemal
eelmine aasta küsisin ühe kohaliku taadi käest, et kuis "naabritega" läbisaamine ka on?
Taat: need kuradi sead viisid üksööse meie laudast kõik sead.
... ja mine püüa nüüd tuult väljal
aga muidu on olemas jala-ratta koridor, kohalikud suitsu-suhkru-viina-jahu ikka teiseltpoolt toovad. Kord nädalas autulavka ka vist käib. Mõni peab lehma, mõni sigu, mõni kardulipunn ka maa sees, korjavad seeni-marju, noori pole. Koolimajast eurorahaga eelmine aasta külamuuseum tehti. Satserinna Paraskeva Pjatsinitsa kirik on ka.
Eemal
Nalja teete? Ma elan Saatsest 5km kaugusel
Eemal
Sander.H kirjutas:
Nalja teete? Ma elan Saatsest 5km kaugusel
kumbal pool ? Eesti või Rossija ?
Eemal
Ikka Eesti.
Huvitav, et siia pildistama tullakse, tõesti huvitav. Võite mulle ka külla tulla
Eemal
Nii võtad külalisi vastu? :) http://www.pildialbum.ee/user/-sander-
Eemal
to Sander: eks me tuleme kaema, kus sellist "superfotograafiat metsloomadest " teha saab, nagu sa oma blogis väidad. Äkki tõesti "nutame ja vaatame". Ja püssiga ää vehkima tule, mis sest, et õhkrelv.
Eemal
kaups, miks sa selle adre postitasid?
aavo13, kas sa tegid nalja või mida? Ma ei saa nüüd aru.
Eemal
Aaaaaa...nüüd sain aru, vabandust. Eelmisel suvel tegime sugulastega amatöörfilmi, see on kaader filmist.
Eemal
No kuidas meeldis?
Eemal
Eemal