Sa ei ole sisse loginud.
Paar päeva tagasi kadusid pildid ära,ei näita ühtegi pilti.Ainult väiksed valged kastikesed.
Kas probleem on minu arvutis või teie kodulehes?
Eemal
Äkki oled piltide näitamise kogemata ära keelanud. Pildid täitsa olemas
Eemal
Mis browser? Kas oled viimaselajal midagi seadistuses muutnud, muuda tagasi:)
Eemal
Mozilla.
Ja muutnud ei ole midagi.
Lihtsalt lampi kadusid ära.
Seda on ennem ka olnud.Siis ma arvasin et viga on looduspilt.ee-s.Mingi aja möödudes olid pildid tagasi.
Browseri settingutest ei leidnud ma midagi et oleks valesti.Teistel lehekülgedel seda probleemi pole.
Internet exploreriga on sama jama.
Eemal
IE>Tools>Internet Options - Delete Coocies ja Delete Filed. Oled neid ka vahel kustutanud? Kui eis siis ehk võiksid vahelduseks kustautada. Ehk selles probleem, muud ei oska küll pakkuda.
Eemal
Võibolla valisid kogemata parema hiireklahvi alt "Block Images from looduspilt.ee"
Eemal
Ei.Seda ka pole teinud.
Teiste lehekülgedega ju probleeme pole,kõik töötab.Ei saa aru mis värk on!
Eemal
Nii... aga millist turvatarkvara (viirusetõrje, tulemüür vms) sa kasutad? Võib-olla on seal mingi blokeering peale pandud.
Eemal
RT, see on ju ühe lehe põhine kui pildid blokid, ei mõjugi teistele lehtedele. Ja "teha" võib seda ka kogemata.
Eemal
Vaata hoolega, sul kindlasti linnuke ees: "Block Images from looduspilt.ee"
Eemal
Klikka parema hiireklahviga oma Mozillaga mõnele "valgele kastile" kus peaks pilt olema ja vaata kas näed "linnukest" nagu siin:
Eemal
Seda olen ka vaadand,ei olnud seal linnukest.
Tülemüür on Zonealarm.
Eemal
Kas sul arvutis Internet Explorer on, see ka blokib? Kui näiteks Opera tõmbad, siis kuidas sellega? Siis saaks vähemasti teada kas on brauseripõhine blokk või mingi üldine.
Eemal
kaups, tüüp ütles ju üleval, et IE-ga sama jama.
RT, kui sul Zonealarm tulemüüriks, siis äkitselt oskad sealt ka settinguid vaadata/muuta?
Eemal
Aijah. Siis vist muide võimalusi polegi kui et tulemüüri poole vaadata. Kunagi kui zonealarmi omal kodus peale panin ei saanud nädal aega üldse netti, pani "kõik kinni" :)
kaups,
tegelikult it-võhik
Eemal
Sain pildid tagasi:)
Zonealarmis pidin cookie control disable panema.
Ega see arvutisse pahalasi too?
Eemal
Arvutisse pahalste saamiseks piisab ka lihtsamatest asjadest Küsimus pole kas sa nad saad, vaid millal
Eemal