Sa ei ole sisse loginud.
Kui näiteks on naabritega jagatud adsl internetiühendus, kas siis on kõigil, kes hääletavad on sama IP aadress, või sõltub IP ainult konkreetsest arvutist. Olen selles päris võhik.
Eemal
sula kirjutas:
Kui näiteks on naabritega jagatud adsl internetiühendus, kas siis on kõigil, kes hääletavad on sama IP aadress, või sõltub IP ainult konkreetsest arvutist. Olen selles päris võhik.
Igal arvutil on ikkagi oma IP.
Eemal
Sander.H kirjutas:
sula kirjutas:
Loll jutt suhu tagasi!
Eemal
Juhan88 kirjutas:
Sander.H kirjutas:
sula kirjutas:
Loll jutt suhu tagasi!
Hehe, kustutamisnuppu polegi :omg, sorry:
Ma lugesin ainult Sanderi lauset...eelnevat osa ei vaadanud. Aga ega see on vaieldav teema ka...disconnectimine jne...
Nii et vabandan selle esmase, kiiresti trükitud, avalduse pärast
Eemal
no loll jutt suhu tagasi ikka osaliselt igal arvutil indeed on oma IP, kuid välja internetti võib paista päris palju arvuteid ühe IP-na. Näiteks tuli.et.ee oli kunagi Eesti Telefoni tulemüür mille taga oli >2000 inimest.
Eemal
igal arvutil on oma IP kyll, tegelikult isegi mitu. aga sama IP'd kasutavad tihtipeale mitu arvutit, eriti levinud on 127.0.0.1
ilmselt ei ole siin foorumis m6tet interneti ylesehituse alg6pet jagada, selleks on muud kohad ..
Eemal
Loll küsimus küll, aga kuna vaja uusi saapaid ja Timberlandis sobivad olemas, siis küsimus, millal lubatud kliendikaardid osalejatele laiali saadetekse?
Eemal
Kliendikaardi saavad kätte kõik need, kes üritusel taoltuse ära täidavad. Laialisaatmise kohta ei oska praegu kosta.
Eemal
Ehk täpsustate, kas osalejaks nimetatakse ürituse/lõpuõhtu osalejat, või fotokonkursi osalejat?
Eemal
Jah sama küsimus mis JaneK-ulgi.
Eemal
Timberlandi kliendikaardi saavad kõik fotokonkursil osalejad. Lihtsalt need, kes üritusele tulevad, saavad oma kaardi kätte kõigi eelduste kohaselt juba koha peal, teiste osas on protsess veel lahtine, kuhu ja kuidas sellele peab järele minema.
Eemal
Võitjad, tunnustatud tööd ja publiku lemmikud on nüüd üleval http://lofo.nagi.ee/ lehel.
Eemal
Jari Peltomäki oli super.
Esikoht läks minu arust õigesse kohta.
Eemal
Samuti esikohaga väga nõus.
Eemal
Lõpuõhtu oli ikka üpriski hea, mis sest et tuli mõningaid koomilisi apsakaid sisse.
Eemal
Üritusel ei käinud, kuid nagu näen, siis võitnud pildid on ikka tõesti tasemel! Au ja kiitus võitjatele ja korraldajatele
Eemal
Käisin üritusel ning olen väga rahul. Jari Peltomäki linnupildid olid vapustavalt head. Eriti meeldis mulle Jari habekakku pilt, mis oli meetri pealt tehtud. Super.
Palju õnne kõikidele võitjatele ka minu poolt!
Eemal
Seda et, kas piltide juurde autorite nimed ja publikuhääletuse tulemused kah ilmuvad?
Eemal
Nagis fotode juures on nüüd kõigi autorite nimed all, vabandan, et see veidi hilines. Publiku hääletuse osas otsustasime, et kogu pingerida ei avalda, piisab võitjatest.
Eemal
Nii mõnigi tore üllatus oli.
Eemal
Kuidas selle kliendikaardiga siis jääb?
Eemal
ops ja ongi,
peab vist uued prillid tellima
Eemal