Sa ei ole sisse loginud.
Vaatasin, et tigekullid oli pildi tagasilükanud
Pilt ise asub:
http://www.rrg.edu.ee/~alo/looduspilt/images/pilt10.jpg
Igasugu kommentaarid on teretulnud.
Eemal
Alasäri esiteks.
Eemal
Ütleks pildi kohta veel nii palju, et nugis oli paksu udu sees ja päike paistis nugisele paremalt.
Eemal
Las pilt ikka ise räägib. Mulle ta igatahes udust ei jutusta:D Nugis on jah väga varju jäänud.
Eemal
guits, kalibreeri monitor ära. kuigi nägu on varjus, siis seda pilti heledamaks keerates või siis pildistamisel pikemat säri või lahtisemat ava kasutades oleks esiplaanil hakanud häirima kärssamaläinud rohulibled. noh, minu silmale aga jah - kuhu see paks udu siis kadus? kui udu sees pildistatud, siis ära seda udu pärast töötluses ära hävita.
Eemal
Kusjuures see udu ei olnud tavaline hall mass, vaid umbes selline nagu aurusaunas tekib (piisad nagu palja silmaga näha). Ma lausa vaatasin objektiivi, et kas sinna midagi peale ei kogune . Raske seletada, aga olin samal ajal peaaegu samas kohas, ainult 300-400 meetrit eemal. Samas lähedalt pildistades udu nagu pildile ei jäänudki aga piki metsasihti kaugusest loodust pildistades oli vaatepilt võimas. Alasäris pilt kindlasti pole, pigem tekitab päikse vari sellise tunde.
Eemal
Ma ei mõelnudgi esiplaanile, minu viga. Mul paistavad kah need esiplaani rohulibled täitsa parajasti säritatud nii nagu nad on.
Aga sa laena kalibreerimisvahedeid, küll siis kalibreerin
Eemal
Ehh.. vale väike pilt sai...
Õige pilt:
Eemal