Sa ei ole sisse loginud.
Tamron AF 70-300mm F4-5,6 LD Macro, komplektne (varjuk, karp, dokumendid) - 3200.-
Sigma AF 10-20mm F4,0-5,6 EX DC HSM, komplektne (varjuk, karp, dokumendid) - 7200.-
Mõlemad vähe kasutatud.
5130802
Eemal
ja kit ojektiiv EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ka pakkuda - 500.-
Eemal
Musikäpp kirjutas:
mitte paha pärast aga ca 70% poehinnast on kasutatud asjad väärt - nagunii hakatakse tingima
Ma pigem ütleks, et 50%
Eemal
Uko kirjutas:
ja kit ojektiiv EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 ka pakkuda - 500.-
kus asub
Eemal
Objektiivid asuvad Tallinnas, aga Tamron on juba müüdud.
Eemal
Peab ka vist õppust võtma. Asi ongi selles, et kui liiga odavalt müüd, siis ostjad hakkavad kahtlustama, et kaubal on midagi viga
Eemal
Huvitav ,et kaupluste hinnad vastavalt 4200 ja 7900kr.Kuhu see 50% hinnast jääb.
Eemal
Tamron 3500 poes.
Eemal
soodent kirjutas:
Huvitav ,et kaupluste hinnad vastavalt 4200 ja 7900kr.Kuhu see 50% hinnast jääb.
Vot ei saa iga kord täpselt nii palju alla. Turg ikka määrab hinna, mitte keegi enda arust tarkpea.)
Eemal
Kui poes 3500 ja 7900 samad asjad, siis sinu hinnad 3200 ja 7200 hyper kõrged.
Eemal
Ja paljudes poodides saad alla ka kaubelda, niiet sama hinnaga saad poest
soodent kirjutas:
Kui poes 3500 ja 7900 samad asjad, siis sinu hinnad 3200 ja 7200 hyper kõrged.
Eemal
Sigma AF 10-20mm F4,0-5,6 EX DC HSM. pole küll ilus aga minul sama asi pakkuda 6500.- ( canonile).
Eemal
Mul ka plaan millalgi lainurk soetada, mõttes oli Sigma 10-20, aga nüüd vaatan, et neid liigub järelturul nii palju ja see paneb küsima, mille vastu te, mehed, sigma välja vahetate ja miks? Kui hüpe hinnaliselt väga suur ei ole, siis hea meelega väldiks sema "viga", mis sigma teleobjektiivi soetades sai tehtud (paar kuud kasutada ja seejärel poole hinnaga edasi müüa)
Eemal
mul leiab ta nii vähe kasutust et pole mõtet hoida. muidu sitaks hea toru. kuskilt arvustusest lugesin et ei jää canoni analoogile üldse alla. canon aga poole kallim.
Eemal
vanakas kirjutas:
mul leiab ta nii vähe kasutust et pole mõtet hoida. muidu sitaks hea toru. kuskilt arvustusest lugesin et ei jää canoni analoogile üldse alla. canon aga poole kallim.
tõele au andes, jääb maha küll. Just Canoni 10-22 vastu vahetasingi välja. Aga kõik sõltub, kui suurt pilti teha tahad ja millist teravust taga ajad. Muidu on ka sigma hea toru küll, aga Canon on parem, hinnavahe u. 5k
Eemal
kui just üle seina suuri pilte ei ole plaanis teha, siis minu meelest see toru ikka päris hea.
Eemal
vanakas kirjutas:
kui just üle seina suuri pilte ei ole plaanis teha, siis minu meelest see toru ikka päris hea.
kui just pole plaanis postkaartidega leppida, siis minu meelest vahe ikka sees:)
piisab kui teha mõlemaga testpildid samast situatsioonist ja võrrelda arvutis 100% peal. Aga kindlasti sõltub tulemus ka konkreetsest torust, seda nii C kui S korral.
Minu hind seega kukkus 6250.- peale:)
Eemal
Müüdud.
Eemal