Sa ei ole sisse loginud.
Kuna siis internetihääletuseks mõeldud pilte näha saab?
Eemal
Kui zhürii otsused tehtud saavad, siis saab ;-).
Eemal
A mispärast enne ei võiks saada..?
Või otsus kui selline, et kas pilt vastab tingimustele, või mitte?
Kunas see olla võib?
Eemal
'Miks'-mehed on platsis ;-).
Eemal
Kui palju siis minu-koer-ja-kass stiilis pilte esitati? Reeglites oli küll kirjas, et selliseid ei taheta, kuid alati leidub mingi hunnik selliseid, kes kas ei saa aru või hullult tahavad oma kiisut-kutsat näidata:D
Eemal
Õnneks oli neid ainult kahe käe sõrmedel loetav arv.
Eemal
Saatsin ka ise mõned pildid sinna, kuid väga millelegi ei looda, samuti pole kindel, kas kõik tingimused ikka täpselt täidetud said...
Aga mina olen nii noor ja rumal, et palun olge nii lahked ja õpetage mind: Misasi see sRGB värviprofiil on? Küsisin küll mõne teadjama inimese, kui ma ise olen, käest, kuid nemad arvasid, et see on tavaline red/green/blue.
Niisiis, palun äkki keegi seletaks seda mulle...
Eemal
http://eestifoto.paper.ee/sein/read.php … mp;t=43259 ,ehk nüüd töötab link.
Eemal
Eemal
>> 'Miks'-mehed on platsis ;-).
Draa, mis selles halba on, kui inimesed küsivad? ja Sul on muidugi oluliselt raskem ära öelda, et miks, kui mürgine kommentaar kirjutada?
Eemal
Mul üks küsimus värviruumide kohta: Mul fotoka menüüs on pandud värviruumiks sRGB. Aga kui looduspilt.ee-sse panen siis osadel piltidel näitab EXIF: Colour Space Uncalibrated. Miks? Fotokas on ometi ju sRGB, kas siis internetti laadides vahetab värviruumi või...? Samas teistel minu piltidel looduspilt.ee-s näitab EXIFis jällegi ilusti sRGB värviruumiks. Aga mul on koguaeg fotokas sRGB ju. Ja ma pole oma piltide värviruumi töödeldes muutnud, st, ei ole ühtegi pilti sRGB-sse konverteerinud. Kas siis need pildid, millel looduspildis on uncalibrated, ei lähe konkursil arvesse?
Eemal
> ilmselt määrab siinne exif’ilugeja värviruumi pildile
> lisatud profiili järgi (ja kui see puudub, näitab “uncalibrated”,
> isegi kui su pilt on tegelikult sRGB-s).
ega tal seda millegi muu j2rgi m22rata ei olegi, kui lisatud profiili j2rgi. btw, suur osa veebibbrausereid n2itab pilti ikka sRGBs, isegi kui m6ni muu profiil kaasas on (windowsi all on Safari minuteada ainuke erand) ...
Eemal
tommy kirjutas:
>> 'Miks'-mehed on platsis ;-).
Draa, mis selles halba on, kui inimesed küsivad? ja Sul on muidugi oluliselt raskem ära öelda, et miks, kui mürgine kommentaar kirjutada?
Mürgine? Mnah, praeguses valguses kõlaks ilmselt mu lakooniline 'jah' või 'ei' ka mürgiselt :-P. Ma lihtsalt ei oska vastata küsimusele, et kui meil asi on nii ära plaanitud, nagu ta on, siis miks ta ikka miskitpidi teistmoodi ei ole. Mis puutub teise ja kolmandasse küsimusse, siis kui keegi need mulle arusaadavaks tõlgiks, mida täpselt küsiti, siis ehk vastaks ka midagi vähem 'mürgist'.
Eemal
millibell kirjutas:
menn, ma vaatasin su pildid üle – exif näitab “uncalibrated” nendel piltidel, millel pole värviprofiili kaasas, nii et ilmselt määrab siinne exif’ilugeja värviruumi pildile lisatud profiili järgi (ja kui see puudub, näitab “uncalibrated”, isegi kui su pilt on tegelikult sRGB-s).
Värviruum ja värviprofiil on kaks ise asja ja lähevad vahel segamini. Seda arvestades oleks Timberlandi võistluse reegli sõnastus võinud täpsem olla. Piltidel peab olema kaasas sRGB värviprofiil. Adobe RGB või mõni muu värviprofiil ei ole lubatud. asemel lihtsalt “Pilt peab olema sRGB värviruumis.”
...niisiis need pildid, mis on "uncalibrated", ei lähe võistlusel arvesse?
Eemal
menn kirjutas:
...niisiis need pildid, mis on "uncalibrated", ei lähe võistlusel arvesse?
Lähevad. Samas, zhürii teeb esmalt valiku veebibrauseris ja hiljem väljatrükkidelt. Nagu tommy ütles, brauserid enamuses söövad vaid sRGB-d. Mis tähendab, et kui pilt on vigaste värvidega värviruumi vea tõttu või profiili mitte-kaasalisamise tõttu, hinnatakse seda pilti 'nii-nagu-on', zhürii ühegi pildi värviruumi muutma ei hakka või lisatoiminguid õigete värvide nägemiseks ei tee.
Eemal
Nagu nagist näha on nüüd pildid üleval.
Eemal
Erm... kas toimub tsensuur? Või lihtsalt mäletan mina valesti. Pildid nagu üleval postituse kirjutasin ka ca 1h tagasi.
Eemal
Ok, paanikaks pole põhjust, teises masinas oli siiani mu postitus ees ja submit vajutamata
Link siis ka:
http://nagi.ee/contest/5/pictures/
Eemal
Mina vist leidsin midagi ka enda omamoodi fotomaitsele: http://nagi.ee/contest/5/picture/4299/5 Näeb küll välja nagu Painteri või PSi filtrist läbi käinud, aga mul on veel usku inimestesse, ehk siis loodan siiralt, et tegu tõesti puhtjuhuslikult sündinud kunstiga.
Eemal
Kiirelt leidsite üles :-). Igatahes ütlen nüüd ametlikult ka, et hääletamine on avatud aadressil http://nagi.ee/contest/5/pictures/ .
Eemal
seal nagis on siis k6ik pildid, v6i need mis zhyrii arvates millekski k6lbavad?
Eemal
Tundub, et seal on kõik pildid, mis vastavad konkursi tingimustele.
Eemal
Seal on kõik pildid, mis konkursile laekusid ja mis tingimustele vastasid.
Eemal
Ka koerad vastasid tingimustele?
<siin oli enne link>
(muutis draa)
Eemal
Ma tänan, et kõik näpukad siia foorumisse postitatud saavad. Meiliaadress on ju meil väääga keeruline...
Enda arust korjasime kõik koera, kassi jne pildid välja, ju siis on mõned reaalselt kustutamata jäänud. Igatahes sellega võite arvestada, et nende autorid said oma konkursilt eemaldamised kätte ja nende üksi töö zhürii hindamisele ei pääsenud..
Eemal