Sa ei ole sisse loginud.
Ka Nikoni fännidel on põhjust rõõmustamiseks:
fullframe D3
D300
400mm f/2.8G ED VR, 500mm f/4G ED VR ja 600mm f/4G ED VR
AF-S 14-24 mm ja 24-70 mm F2.8G ED
Kõige parem on muidugi see, et heas konkurentsis võidab eelkõige kasutaja, olgu ta siis canoni või nikoni sõber.
Eemal
Eemal
ISO 25600 .
Kahju et "hobitoru" 300/F4 ei saanud VR-i.
Eemal
ei tea kas sellise ISO juures enam miskit pilti ka tuleb
Eemal
Huvitav mis D300 hind ka tuleb? Ja kui palju D200 hinnad langema hakkavad?
Eemal
Hinnasihiks Dpreview´s on öeldud 1800 dollarit ja 1980 eurot. Eks ta vast võib tiba kallim kah tulla. Kui oleks ostja valiks pigem dollarid:) Euroopas elavad ikka liiga rikkad inimesed.
Aga juhul kui uus AF süsteem, pildiprotsessor ja sensor ennast õigustavad, oleks selline massin asjatundja käes oma hinda väärt.
Eemal
ma pole eriline nikonitundja, aga kas tõesti siiani nikoni tippklassi teled (400 2.8, 500 f4 ja 600 f4) olid ilma stabikata?
Eemal
Jah, neil torudel seni stabikat ei olnud. Selle üle on pikalt hädaldatud foorumites juba. Samamoodi FF puudumise üle ja "viletsa pildikvaliteedi üle kõrge ISO-ga". Eks nüüd tuleb inimestel uued valupunktid leida .
D200 algne hinnasiht oli minuarust $1699, ehk siis D300 on $100 rohkem, ehk siis võib oletada, et tuleb paar-kolm tuhat krooni kallim kui D200 alguses oli.
Eemal
Hea, et D300-l sarnaselt D200-le AI rõngas säilinud, saab ikka vanu ja häid MF objektiive muretult edasi kasutada ilma, et peaks hakkama chippimisega jändama.
Eemal
Nikonlastel on tõesti põhjust rõõmustamiseks. Paistab et nikonlased pole viimased paar aastat lihtsalt maganud, vaid tõsiselt pingutanud, et canonlastele varbale astuda. Kui praegu peaks valima kumba võtta, hakkaks pea valutama. Mul juba valutab.
Eemal
Huvitav teada mis 500 F4 VR maksma hakkab, Canoni samaväärne on Poindis ca. 120 000 eeku?
Eemal
tunduvalt rohkem ilmselt. nikoni praegused tippteled maksavad canoni omadest tublisti rohkem. ei saa mina küll aru mille pärast..
Eemal
Kvaliteet maksab. Ega Eestist vist megapikki nikkoreid kohapeal saada eriti olegi. Näiteks 300 2.8 maksab ainult 2000.- rohkem kui canon.
Eemal
ma usun, et kvaliteet maksab. sellepärast ka canonid nii kallid on. ma olen jumala kindel, et optiliselt on need kallima otsa teled samaväärsed, canonil oli siiani lihtsalt eelis stabika näol.
Eemal
Ostsin Poindis kevadel Nikkor 300 2,8 VR-i, letihind oli 79000, kuid sain kõvasti alla tingida, ka käibemaks maha, kuna ost oli firmale ja lõpphind kujunes võrreldavaks usa hindadele. Aga vaevalt uute objedega nii kujuneb.
Eemal
D2... seeriast alates on põhiasi see,et saad vanat kvaliteetset klaasi ette kruttida. Valikut on, kas kallis kvaliteetne kiire AFS või taskukohasem väga kvaliteetne MF. Ideaalne hinnakaamera oleks a'la D80 AIS objede toe ja D2.../D3... nupustikuga
Eemal
arts12 kirjutas:
Huvitav teada mis 500 F4 VR maksma hakkab, Canoni samaväärne on Poindis ca. 120 000 eeku?
Cnet pajatab nii:
The three new Super-Telephoto lenses will be available beginning November 2007. Estimated selling prices for the AF-S Nikkor 400mm f/2.8G ED VR, AF-S Nikkor 500mm and 600mm f/4G ED VR lenses are $8,799.95, $7,899.95 and $9,499.95, respectively.
Tundub et nõksa odavamalt tahavad müüma hakata kui canon oma sarnaseid torusid. Loogiline ka, sest kasutajaid on vaja ju juurde võita.
Eemal
mis otsast see nõksa odavam on muidu? canoni torude praegused hinnad (võetud B&H-st) sellised:
canon 400mm 2.8 - $6,500,-
canon 500mm f4 - $5,500,-
canon 600mm f4 - $7,200,-
räigelt kallim, öeldi sellise asja kohta vanal eesti ajal.
Eemal
Sain D300 (ja noh ka D3-e) tiba näppida. Jeahhhh!!! Hea töö, Nikon! Midagi pole öelda, tundub, et faking tase D3-est ma parem ei räägi (umbes 75 000.-) aga toonitati, et D300 ei ole mitte D200-ja edasiarendus vaid TÄIESTI uus kaamera. Ja seda ta on. 4 x kiirem jne. jne. Põhimõteliselt D3-e väiksem versioon. Hind umbes 29 000.- Egas muud kui mask pähe ja panka minek.
Eemal
Kus sa neid juba näppida said? Tegelt on D300 odav, kui vaadata d2xs'i hinda, millel on d300'st kehvemad omadused.
Eemal
Kah sama küsimus, et kus ligi lasti? Eesti fotopoodides ei ole veel isegi eeltellimise võimalusena välja pakutud kodulehtedel. Ise kaalun kah D70S pealt edasi areneda ja vaatan just D300-t.
Eemal
ehh, nikonimehed .... JURA, elu sees ei saa Te Canonile vastu.
Eemal
Pets, sa peaks veidike ajalugu uurima.
Eemal
nali, sõbrakesed, nali....lõpuks ometi neelas keegi konksu alla. Kujutasin ette, et kohe hakkavad rasked laksud käima. P.S. Tean, et Nikoni uudised on ülikõvad
Eemal