Sa ei ole sisse loginud.
Alright, tahab siis keegi autoga küüti või ei taha. Minek toimub, 4 paiku orienteeruvalt väljasõit tallinnast (4-4:30 pakuks). Võin ka teepealt peale korjata põhimõtteliselt, kuid mingit väga suurt ringi vuramist (inimasustuses, loomasustuses hea meelega) ei viitsiks teha
Kui soovi on, siis helistage: +3725037434. Ise kobin kuskil 8 paiku vast magama, peale seda väga ei oleks abiks helistada siis võib meili panna, ma loen kindlalt hommikul meili (siis abiks kontakt sinna panna). Ja no kui ei ole huvi, siis lähen pildistan ise kõik need ilvesed ja karud siis ära
Eemal
Toruonu kui metsa kaaslast soovid siis ma tuleks hea meelega. Kehva asi selle juures on aint see, et ma plaanin jääda ööseks ja siis oleks kahe erineva autoga minek sinna. Juhul kui kellegil pühapäeval tallinna poole minejatest autos vaba kohta pole.
Nii, et kui metsas üksi kolada ei viitsi siis võiks mingi aeg kose-ristil kokku saada ja edasi liikuda.
Eemal
Madis kirjutas:
Toruonu kui metsa kaaslast soovid siis ma tuleks hea meelega. Kehva asi selle juures on aint see, et ma plaanin jääda ööseks ja siis oleks kahe erineva autoga minek sinna. Juhul kui kellegil pühapäeval tallinna poole minejatest autos vaba kohta pole.
Nii, et kui metsas üksi kolada ei viitsi siis võiks mingi aeg kose-ristil kokku saada ja edasi liikuda.
pühapäeval tagasi ikka saab, mul ka üks koht autos vaba, loodetavasti mahub kola ka ära.
Eemal
Pets kirjutas:
Madis kirjutas:
Nii, et kui metsas üksi kolada ei viitsi siis võiks mingi aeg kose-ristil kokku saada ja edasi liikuda.pühapäeval tagasi ikka saab, mul ka üks koht autos vaba, loodetavasti mahub kola ka ära.
Mis siis nii viga Kui Toruonu on nõus mind endaga kaasa võtma siis ehk on Ta nõus ka Kose-Uuemõisast läbi sõitma. ~2km vasemalle Tartu mnt. -st. Panen ka juhise.
Ega mul palju kola ei ole ka - fotokott, telk, magamiskott ja sööki jooki.
Eemal
Hei, aitäh toreda kokkutuleku eest... Sain osa võtta küll ainult alguses ja kardan, et jäin paljust ilma;) Ääretult tore seltskond, kindlasti loodan ka edaspidi teid näha:) Samas kahjuks kõigiga ei jõudnudki tutvuda a küll jõuab.. Tervitused hetkel Stockholmist:)
Eemal
Ise kokkutulekule ei jõudnud, äkki on kellelgi mahti mõni pilt sellest üles panna
Eemal
Mul on hää meel, et Musikas on otsustusvõimeline ja otsustas, et ikkagi tuleb panna pildid üles (või siis mitte panna) ;-).
Eemal
Natuke pilte ka minu poolt.
Käpp lõi trummi:
Vaadati/näidati pilte:
Tehti pilti:
Tutvuti tehikaga:
Vahepeal rüübati ka õlut:
Eemal
No mõned pildid ka minult.
http://galerii.nicpb.ee/lp2007/index.html
Eemal
Parem hilja kui mittekunagi Kuna elutempo on suht kiireks aetud siis nüüd võtsin ennast kokku ja panin ka omad kokkutuleku pildid ülesse kõigile näha ja vaatamiseks. http://janograf.planet.ee/galerii/yritu … index.html
Tegelt on isegi hea meenutada nüüd kui ilmad juba suht jahedaks ja vihmaseks on läinud.
Eemal
Eemal
Jälle pean ainult pilte vaatama. Igal aastal on just sel nädalavahetusel mu maja külalisi täis ja peremehel pole kohane sellisel juhul kodust lahkuda. Mul raisk täpselt sel ajal sünnipäev ja igal aastal täpselt üks sama jant. Küll on kade vaadata.
Eemal
Musikäpp kirjutas:
Käpp sa peaksid teadma mida Mario sealt eest kangutas ja kui ei tea siis asi oli selles, et Mario ja Remo vahetasid omavahel filtreid. Aag kui tuli tagastamise tund siis ei saadud enam filtreid objektiivide eest ära. Peaaegu oleks sõrg käiku läinud
Eemal
Kõvaketta koristamine on üks tore töö ehk mida muud sellise ilmaga ikka teha
http://www.moongrove.planet.ee/Galerii/ … hp?list=20
Eemal
Seoses augustikuu plaanide tegemisega oleks hea teada, kas sel aastal Alam-Pedjal kohtume ja kui kohtume, siis millal ? Kevadel ei õnnestunud tulla, kuid korra aastas oleks ikka hea Teie näod üle vaadata ja lõkke ääres aeg maha võtta
Eemal
tulge selle kokkutulekuga saaremaale
Eemal
Saarema praamijärjekorras kokkutulek teha on tõesti suurepärane idee .
Eemal
pole seal miskit erilist j2rjekorda, rohkem kui m6ned yksikud korrad aastas .. ala enne/peale jaap2eva ja juuli esimesed n2dalavahetused ilusa ilmaga .. ja 6lletoober jms v2rk ..
Eemal
jah augustis vist selliseid joomapidusid siin enam ei tohiks olla
Eemal
Monte kirjutas:
Meil on Markoga kuri plaan organiseerida selle aasta kokkutulekuks uus koht, kui kellelgi selle vastu midagi pole.
Miks ka mitte, alati on hea uusi kohti avastada.
Augustiks on ilmselt juba enamusel mingi üritus kuhugi planeeritud niiet ilmselt olete/oleme juba sutsu hiljaks jäänud. Aga kui kohe-kohe aeg ja koht välja reklaamida siis võib täitsa head nahka saada.
Eemal
Kuna tavaliselt on olnud kokkutulek ikka 20-da augusti paiku siis oleks täitsa norm teha see 23-24 august ju. Ning kes tahab võib juba 22-l alustada.
Samas pole hilja midagi sest 1kuu ette teatada on täiesti norm.
Täna läheme asja uurima ning eks homseks on vast teada kas, kus, kes või mis saab.
Eemal