Sa ei ole sisse loginud.
Soovin siis oma hästihoitud Canon EOS 350D + 18-55KIT objega millel algusest peale UV filter ees olnud. vahetada EOS 400D kere vastu ja hindade vahe olen nõus kompenseerima.
Eemal
Wasser kirjutas:
Soovin siis oma hästihoitud Canon EOS 350D + 18-55KIT objega millel algusest peale UV filter ees olnud. vahetada EOS 400D kere vastu ja hindade vahe olen nõus kompenseerima.
Huvitav, kas tõesti keegi nii rumal võiks leiduda? Sellisel juhul pakun täpselt sama diili ja maksan tonna lisaks.
Eemal
lihtsam vist ikka 350D maha müüa ja siis 400D osta.
Eemal
teil vist õigus et lihtsam on vana maha müüa ja siis 400D otsida.
aga igaks juhuks võib ju küsida..võibolla mõni ostis 400D ja mõistis et ei vaja neid lisa piksleid ja vajab hoopis raha aga päris ei tahaks digipeeglist loobuda, või sinna kanti..
Eemal
Wasser kirjutas:
teil vist õigus et lihtsam on vana maha müüa ja siis 400D otsida.
aga igaks juhuks võib ju küsida..võibolla mõni ostis 400D ja mõistis et ei vaja neid lisa piksleid ja vajab hoopis raha aga päris ei tahaks digipeeglist loobuda, või sinna kanti..
hästi lahe mõttearendus
Eemal
Mina ei ostaks üldse 400D, 350D ja 400D ju suht samasse auku. Osta näiteks 30D.
Eemal
Ainus asi millest mina 400D puudust tunnen on ISO3200. Seda ka ainult selleks, et hämaras saaks vähe kiiremat säri. Muidugi ma ei tea kas sest 3200 pilti ka jääb.
30D -ga tasuks ehk vähe oodata. Kurjad keeled räägivad, et mingi aeg pidi selle edasiarendus tulema, 40D vms.
Eemal
Just, jutt jumala õige. Tegelt ei tasu osta ei 400, 30 ega ka uut 1D, sest kõik need juba vanad või saavad kohe ja uued juba järjekorras.
Eemal
ma ei mõelnud seda, et osta ei tasu, hind on ju hetkel 30D-l väga hea ja mina olen sellega rahul ka.. lollus on suurema numbri ja uuema kere pärast osta uut kaamerat.. ikka vastu vajadust peaks asi käima.. näiteks viimane karu ju 20D-ga tehtud ja ütleks, et autor pigistab üldse ikka väga palju sellest kerest välja! Järjekordselt - ega tehnika pole see, mis pilti teeb!
Eemal
No siis peaks oma naise ka välja vahetama. Vana juba.
Või siis kui veel radikaalsemalt rääkima saab siin mõnest mehest aru nii, et ega pregu ei ole mõtet naist võtta sest nagunii sureb varsti ära.
Eemal
samas nagu pole ka eriti arukas osta oma tooteloo lõppfaasis olevat kaupa kui on teada, et kohe-kohe on uus mudel müüki jõudmas. kui, siis ehk ainult rahapuudusel. aga ka siis on mõtekas natuke oodata, kuna uue mudeli müüki jõudmisel kukuvad vanad oma hinnas veelgi.
taandades loogikat naise peale, siis ütleks pigem, et pole mõtet võtta kuna uusi ja paremaid/nooremaid tuleb kogu aeg peale. :-D
Eemal
viimane naise loogika on hea:)
a jah, eks ta ole kahe otsaga asi, kuigi väidan ikkagi, et varustust peaks ikka vastavalt vajadusele ostma ...võib-olla ehk väikese varuga enese arengut arvestades.. See oli teooria, tegelikkuses eks igaüks ise teab, mis ostab. Ja mina pole siin mingi tarbimiskohtunik.. Mullegi kõiksugu tehnika meeldib igast otsast, kuigi kõike imevidinaid, mis vähegi huvi pakuvad, kasutada nagunii ei jõukas..
Eemal