Sa ei ole sisse loginud.
Tere. Aparaat on mul Canon eos 300v ning tahaksin osta Kenko vaherõngaid http://www.photopoint.ee/toode.php?id=4359
seal on märgitud DG (digital), kas see siis tähendab, et filmikaameral ei tööta need vms ?
Suured tänud vastajale !
ma soovitaks seda info@photopoint.ee aadessilt küsida.
Eemal
mina olen aru saanud, et töötavad KA digikaameratega. Filmikatega pealks niisama ka töötama (neid vist pole väga uusi viimasel ajal tulnud!?)
Eemal
kas need sobivad ka sigma 150mm makrole. selles mõttes et AF jääb ikka tööle.
Eemal
Sigma 150-l pole mu meelest makros AFiga midagi teha. Või on minu kannatus väike, ei tea : ) Käsitsi tundub mugavam ja töökindlam, nii et selle poolest võiksid vabalt tavalised rõngad panna, aga ideeliselt DG Sul midagi ära ei riku küll, ainult kasutegur oleks ehk mõne muu objega märgatavam.
Eemal
Töötavad kenasti 150mm Sigmaga ja AF jääb tööle, AF muutub kasutuks kui kogu komplekti vahele keerad lihtsalt.
Eemal
JaneK, kas Sul töötab 150ga AF nii hästi, et kasutad pildistamiseks ka? Võibolla siis minu isendil midagi viga, aga ta on AFis paras saag juba esimesest kasutuspäevast. Huvipärast olen üritanud erinevais valgutingimustes ja kõikvõimalike ruumilahendustega proovida, aga tulemust eriti ei ole - heas valguses tabab ta sekundi murdosa jooksul punkti ära ja "sõidab" edasi.. Mind AFi "puudumine" väga ei sega, aga kui see nii olema ei pea, siis tahaks näha, milleks ta võimeline on.
Eemal
Viska pilk mu blogisse ja ka siin olevad pildid on tehtud 90% ulatuses AF-ga (hetkel muid torusid ei kasuta, kui makro ja lainurk), enda laiskus vist ja kehv statiiv on tinginud selle, et valdavalt AF-ga pildistan. Olen enne kasutanud Sigma 105mm ja vahe ikka märgatav. On muidugi olukordi, kus ei leia AF pidepunkti ja peab manuaalsele üle minema, kuid mitte eriti tihti.
Eemal
Hmm.. kui need pildid seal on AFiga tehtud, siis ma söön oma mütsi.. emm.. viin oma obje parandusse. Kui seal üldse on midagi parandada. Päris mitmetes foorumites väidetakse, et Sigma AFiga on, kuidas juhtub - mõnel läheb isendiga õnneks, mõnel mitte. Tea siis, kas läks katki midagi või oligi tehasest tulles selline.. mina ta käesolevas konditsioonis sain ja pidasin loomulikuks, et makros lased käsitsi. Igatahes kasulik kuulda, et mõnel toimiv obje on, annab motivatsiooni enda oma lasta üle vaadata.
Eemal