Sa ei ole sisse loginud.
Ostetud selle aasta kevadel Fotoluksist.Ees olnud koguaeg HoyaHMC UV filter,mis loomulikult ette jääb müügiga. Kaasa kõik mis poest tuli(vöökott,karp,paberid).
Viimase kuu seisnud kodus laua peal. Ootab uut omaniku:)
Eemal
Mul oleks sellele huviline, kui hind on õige -- mis hinnaga müüd?
Eemal
mulle helistas keegi eile õhtul numbril +3725012885 ja tahtis osta mu enne müügis olnud Canon 75-300 IS USM mis nüüdseks juba müüdud on, võid proovida talle helistada, ehk on asjast huvitatud.
Eemal
Mida rohkem seda uhkem:)
Aga hinnast tõsiselträäkida, siis uuena maksab 4290EEK
siis mingi 3800EEK võiks ju küsida.(Obj.praktiliselt uus ning kaamera ees olnud ainult ühe fotosessiooni Tuneesias)Aga noh kui Rakvere järgi tuled siis saab veel alla:) niiöelda transpordi raha ulatuses:)
Arutame?
Objektiiv asub muidu Rakveres.
Eemal
3800 eest las seisab edasi su laual. Kui hästi kaubelda, saab poest sama hinnanga või soti kallimalt. Ja seda ilma käibemaksuvõiduta -- kui ka see arvestada juurde, siis paistab nagu nõukogude ajal autode müük -- uus poes on odavam kui vana kasutatud turul.
Eemal
Ah mis ta ikka seisab seal ja tolmu kogub! Paku mis oleks reaalne hind? Mingi 3 kilo eki?
Eemal
Ma pakuks 2,7k, kui on ok, siis sõidaks homme Rakverre, teeks 2 proovipilti ja võtaks obje ära, kui anomaaliaid ei esine.
Eemal
Mis siis ikka,teeme ära. Aga võibolla siis mingi pealelõunat 2 aeg?
annan oma tel.nr ka ilmselt nüüd enam netitamiseks pole aega. 55 677769
Eemal