Sa ei ole sisse loginud.
Monte poolt tuli õigeaegne meeldetuletus. Kõik mehed olid koos eelmisel reedel ja teema oli arutluse all, kuid ununes teistelegi teatavaks teha. Siin see nüüd on.
Kokkutulek toimub 18. augustil Kirna matkarajal nagu ikka. Söögid-joogid tuleb igaühel oma varudest kaasa võtta. Kindlasti võtke ka fotosid. Minagi proovin oma eelmise aasta apsaka heastada, mil plausin kõigil pilte kaasa võtta ja siis unustasin enda omad maha.
Eemal
Vaatan ka, et asi on täpselt 2 päeva ennem LOFO fotokonkursi lõppu Eks kui midagi erilist vahele ei tule oleks ka plaanis sinna kohale ilmuda
Eemal
Mina ja Karin tulemas.
Eemal
Ma siis üritaks ka end esimest korda kohale ajada
Eemal
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Monte poolt tuli õigeaegne meeldetuletus. Kõik mehed olid koos eelmisel reedel ja teema oli arutluse all, kuid ununes teistelegi teatavaks teha. Siin see nüüd on.
Kokkutulek toimub 18. augustil Kirna matkarajal nagu ikka. Söögid-joogid tuleb igaühel oma varudest kaasa võtta. Kindlasti võtke ka fotosid. Minagi proovin oma eelmise aasta apsaka heastada, mil plausin kõigil pilte kaasa võtta ja siis unustasin enda omad maha.
Kas on ehk kellegil pilte jagada kokkutulekust ?
Eemal
MarkoH kirjutas:
Kuusk kirjutas:
Kas on ehk kellegil pilte jagada kokkutulekust ?
Homseid uudiseid ja pilte oleks tõesti lahe vaadata
Eh krt ajasin kuud segamini. Peab ikka puhkusele minema;))
Eemal
Kohal koos piltidega. Selline idee ka, et inimesed võiksid koguneda Kirna torni juurde, mitte parklasse. Natukene jalavaeva ei tohiks ühele looduspiltnikule takistuseks olla.
Eemal
MeelisK kirjutas:
Kohal koos piltidega. Selline idee ka, et inimesed võiksid koguneda Kirna torni juurde, mitte parklasse. Natukene jalavaeva ei tohiks ühele looduspiltnikule takistuseks olla.
Mina igatahes kogunen parkla juurde ja laagerdun ka seal.
Eemal
Meelisk, kuttide fotovarustus on muutunud nii massiivseks, et lihtsalt ei jaksata seda tornini tassida :) Eks torni juures parem oleks, aga tõesti, kes see jaksab tassida kõike mida tassida vaja.
Eemal
Tule muidugi, vahet pole kui värske või vana :)
Eemal
MarkoH kirjutas:
kui teised kohale jõuavad, on draa'st saanud juba väga hea laagerdus
Jah, meil Markoga see laagerdamine ammu kokku lepitud. Kes tahab saviseid laagerdunuid looduspiltlasi näha, siis kl 16.00 jõe servas. Esineb Iron Maiden, nurga taga joovad mullidega jooke Jaak ja Marko (ja Käpp ka, kui ta kidra kaasa võtab). Sven näitab pilte, nagu ta see aasta lubas meie eest seda teha...
Tegelt mehed ja naised, see on täiesti vaba üritus. Kõik kogunevad seal, kus tahavad, pildistavad, seal, kus tahavad jne. Ja kes tahvad, võivad omavahel kokku saada ka :-P.
Eemal
... ja mida suurem väljatrükk, seda parem.
Eelmine aasta meeldis kõige rohkem vormistuse pealt alari album -
seal olid vist A4 pildid.
Eemal
Ma plaanin ka tulla ja kui ilm kannatab, siis tulevad naine ja laps ka.
Kas te ööbite telgiga seal või lähete õhtul ära?
Eemal