Sa ei ole sisse loginud.
mitte et ma noriks, aga mind kohe p2ris huvitab, et kustkohast sellised asjad myyki tekivad, mis on kuu aega vanad ja millel pabereid ei ole ..
Eemal
Jätkuks tommy'le ... Millega sa tõestad, et kuu vana, kui pabereid ei ole? Garantii on?
Eemal
Objektiiv ostetud isegi vähem kui kuu aega tagasi.Toodud USA.st Välimusest nähagi see.Tõestama ei üritagi hakata. UV filter vaid Photopoindist ostetud. Kui garantiid tahate, siis selleks on eesti kauplused, kes seda müüvad.
Eemal
ka usast ostetud torudel on paberid olemas. garantii või mitte.
Eemal
kui tellida usa`st mingi suvalise jorsi käest siis ei saa pabereid loomulikult ja ex need maksavad seal nii umbes 15tuh. tonn siia-sinna.
Eemal
Ma ei saagi nüüd täpselt aru, kas objektiiv on kuuaega vana või kuuaega tagasi toodud USA-st. Viimasel juhul ei saa ju sugugi kindel olla, et tal vanust kuuaega, kuna puuduvad paberid.
Eemal
Objektiiv on kuu tagasi USA-st toodud uuest peast muidugi. Kaks korda aparaadi ette pandud ja kümmekond pilti tehtud. Maha müün seepärast, et see suur kobadik lihtsalt ei sobi mu resikotti. Kuna reisin väga palju, siis reisikott läheb lihtsalt ääretult raskeks.
Eemal