Sa ei ole sisse loginud.
seis jälle kirja, muidu läheb segaseks:
looduspiltlased: 17
muidu külalised ( osaliselt ka fotohuvilised): 9
(nendest 6 küsimärgiga)
kogu kamp kokku siis max 26 hetkel
Eemal
selliise statistika juures tulen minagi. üksi.
Eemal
Eemal
Ma vaatan poisid, et teil läheb diskussioon päris teravaks.
Põhiline, et kokkutulek ikka toimuks ja kõik saaks omavahel tuttavaks, ning selle üritusega pannakse alus milllegile pikemaajalisele, ehk isegi uuele koolnkonnale Eesti looduspildis, ma ei ole päris kindel kas viimane pole juba toimunud.
Eemal
Kui üle mere tulema pääsen ning ja aeg ja koht vähegi klapivad, tulen ka kampa: Võib juhtuda, et kasutan kohalejõudmiseks transport-abi (seega sellisel juhul +1, aga +1 ei sega, hoiab omaette ja eelistab olla märkamatu )
Eemal
Okaskera --> Hehe, koer on hea mõte, siis saame looma ka pildistada :-P. Tegelt vend on 60-65 kilone brasiilia mastif, seega võõraste laste kohalolekul ma jätan ta parem kodu valvama.
Poolveeline --> see niisama tögamine, pole siin teravat miskit.
Viimati muutnud draa (07-06-2005 02:41:15)
Eemal
hmm... võtaks oma loomapere ka kaasa või vähemalt ühe isendi (2xberna+1krants, kogukaaluga ca 180kg)
Eemal
toruonu --> see on hea mõte !!!!!!!!!! ;-).
updeit -- igal osalejal õigus kaasa võtta ka 200 kg koduloomi (ma ei saanud seda ütlemata jätta, ausõna ;-)
Viimati muutnud draa (07-06-2005 03:23:11)
Eemal
>>>updeit -- igal osalejal õigus kaasa võtta ka 200 kg koduloomi (ma ei saanud seda ütlemata jätta, ausõna ;-)
ja kelle loomne kogukaal ületab antud termini peab EU le trahvi maksma liigse loomse hulga eest:)))
Eemal
Ei tea mis siis saaks, kui ma oma kaks kaukaaslase neiut kaasa võtaks, kes parimas eas ja kokku oma 120kg ikka tuleks.
Eemal
siis saaksime eeskava korras koertenäituse teha, mis muud
Eemal
ma tuleks ka, kuigi olen suht mõtetu piltnik.
Samuti olen pildivaras ja parem ei hakka tulema...
Eemal
Sander.H kirjutas:
ma tuleks ka, kuigi olen suht mõtetu piltnik.
Samuti olen pildivaras ja parem ei hakka tulema...
Pildivargaid seal küll näha ei taha, sest vastasel juhul mul oleks kange tahtmine neile üks hea keretäis tappa anda.
Eemal
Minu poolt pildivarastele väike suplus,
Eemal
Remek: selleks tuleb valida koht kus on ka suplusele saatmise võimalus. Muidu hakka veel auku kaevama ja vihmale lootma.
Eemal
Seda küll, auku ei viitsiks eriti kaevata.
Eemal
pildivargad kaevaku ise omale auk ja kraapigu muld peale....
Eemal
et siis .. inimene sai sigadusega hakkama .. sai oma karistuse jms .. minuarust ei ole m6tet teda enam m6nitada ja selleks foorumiruumi raisata.
Eemal
Tahaks hirmsasti tulla küll... Kui aeg ja koht paika pandud, oskan kindlamalt öelda.
Eemal
statistikat jälle. kui selle loba seest nüüd kõik üles leidsin, on seis selline:
looduspiltnikud: 21 nendest 1 on küsimärgiga
vabakuulajad: 9 nendest 6 küsimärgiga
vist hakkab vaikselt aitama kah.
nüüd laske tulla oma ettepanekud koha ja eeskava suhtes, endiselt siis kokkutuleku teemasse.
Viimati muutnud okaskera (10-06-2005 00:52:09)
Eemal
VeeHaa kirjutas:
Kui üle mere tulema pääsen...
Sa räägid nii lootusetu tooniga, nagu tuleks sul üle ujuda..... fotokott pea peal...
Eemal
Ehk mahun mina kah veel paati....paraku praegu veel küsimärgiga sest sõltub just ajast kas ma üldse eestis siis olen.
Eemal