Sa ei ole sisse loginud.
Lugu on selline et ma olen peeglite kohapealt täitsa algaja ja tahaks teada kas Nikon d40x+55-200 mm; 18-200mm on normaalne ost? Kas ojektiivid on head ja kas ültse nikon on kergesti käsitletav ja hea aparaat.
Tegelikult olen ka mõelnud Olympus e410, Pentax K100D ja Canon eos 400.....mulle on ka oluline et ta oleks väikesem.
Soovitage mis oleks hea algajale esimeseks ostuks??ja kas nikon d40 on juba vananenud mudel kas on suur vahe d40x-iga peale pikslite arvu?
tänan juba kõiki ette!!
Eemal
...et nagu kaks pea-aegu ühesugust objektiivi või??? Ei ole hea ost sellisel juhul. Ja ehk räägid, kui suur see fotohuvi sul on või tahad lihtsalt objektiive teiste ees vahetada - ühesõnaga, mida plaanid selle ostuga peale hakata ehk siis kas ainult loodusfoto ja mis loodusfoto või veel midagi ja mida siis sellsiel juhul.
Eemal
Algaja jaoks on Olympusel päris head komplektid kui arvestada nende KITobjektiivide hinna/kvaliteedi suhet. Ning kui looduspildistamise all mõtelda näiteks maastike ülesvõtmist siis on Olympus oma suure DOFiga ja kvaliteetse KITiga igati sobiv.
Eemal