Sa ei ole sisse loginud.
et oleks nagu umbeski teada, palju huvilisi on, võiks igaüks oma nime siia kirja panna ja kui keegi veel kaasa tuleb, siis mitu tegelast?
kui on ajalisi eelistusi, siis võiks siia selle kah juurde kirjutada
selle järgi saaks siis juba seda kah vaadata, et kui suure telkimisplatsi peaks valima ja kui suure sauna ehitama
ettepanekud koha suhtes ja muud ideed võiks endiselt panna kokkutuleku teema alla, muidu läheb asi kole kirjuks.
Eemal
mina ise + 3
mingi aeg juulis või augusti teine pool
Eemal
mina + 1, aeg ysna yksk6ik, aga eelistaks augustit ...
Eemal
Et siis läks ikkagi automaatselt peredega ürituseks? Kas metsas pildistamas käite ka +janumber? Või on see +janumber fotokate arv?
Esimest korda ja kohe pered kaasa võtta, kus me enamuses üksteist veel eriti ei tunne tähendab suure tõenäosusega, et igaüks sebib oma perega. Ausalt öeldes kui asi läheb pereürituseks kätte, siis mina ei tule -- ilma peredeta ürtusele tuleks aga hea meelega.
P.S. kes tahavad peredega telkida või looduses viibida, saavad seda teha igal ajal, selleks pole vaja kokkutuleku sildi all üritust korraldada.
Viimati muutnud draa (04-06-2005 17:59:12)
Eemal
Mina tulen perega, ehk siis naisega. Tema on ka looduspiltnik, isegi siin 2 pilti üleval. Seega mina vist peret kaasa ei vea, pere mõttes.
Eemal
mina tulen. Hea meelega tuleks koos naisega, kui tema üldse tahab piltnikega koos olla
Eemal
pereyritus v6i mitte .. eks see s6ltub peredest suuresti .. minuarust on peamine, et esimene yritus v2ga suureks ei kasvaks, miski 25 inimest oleks maksimum, kui koos peredega, ilma 15..20 ... muidu hajub asi ära, ja juhtub nii, nagu eespool hoiatati ...
Eemal
Marko: aga me räägime enamuse ajast ainult sellest, et millise avaga on hea pildistada midagi või mis säri ja üldse DOF, ISO jne ;D Aga eks ma räägin taga
Eemal
Ma saadan enda asemel oma koera, tal vahet pole, millest räägitakse, kes räägib, kellega räägitakse ja kas üleüldse räägitakse ;-).
Muidu aga vaata tommy. Kui 25 aluseks võtta, siis paar suuremat perekest mahubki veel...
Viimati muutnud draa (04-06-2005 18:44:11)
Eemal
Eemal
ok, draa, võid minu pere lihtsalt looduses telkijaiks lugeda (samas kui asi jääb kindlalt ühepäevaseks, tulen üksi), kokkutulekule tulen siis mina . ja samas tehke siis julgelt ka ettepanekuid programmi osas, et mida siis keegi näha ja teha tahaks selle päeva või siis 2 jooksul. ettepanekud siis kokkutuleku teemasse.
hetkel siis koos kõigi perede ja muuga kirjas 12 ühikut
Viimati muutnud okaskera (04-06-2005 18:46:24)
Eemal
Mina olen ka tulija kui tean millal asi toimub, augusti teises pooles ootan perele juurdekasvu ja ei saa tulla.
Eemal
Paluks statistikat, et palju ühikuid on looduspiltasi ja palju muid tegelasi.
Sest kui pereliikmeid tuleb arvuliselt vähem kui loodupil.ee-lasi, siis ma mõtleks veel korra osalemise osas. Aga kui sinna tuleb ainult okaskera suguvõsaga, siis ei mõtle ;-P-
Eemal
hetkel siis tundub olevat 8 looduspiltlast ja kuni 5 muud tegelast ja draa suureks rõõmuks, kui üritus ühe päevane ja eriti veel tartu lähedal, siis miinus 3 (muud tegelast)( või peaks kõik pereliikmed siia regama, sii pole midagi öelda niikuinii enamusel tegelastest looduspildis pilti veel pole) :p
Viimati muutnud okaskera (05-06-2005 02:37:54)
Eemal
kui aeg sobib ühinen ka
Eemal
okaskera kirjutas:
hetkel siis tundub olevat 8 looduspiltlast ja kuni 5 muud tegelast ja draa suureks rõõmuks, kui üritus ühe päevane ja eriti veel tartu lähedal, siis miinus 3 (muud tegelast)( või peaks kõik pereliikmed siia regama, sii pole midagi öelda niikuinii enamusel tegelastest looduspildis pilti veel pole) :p
Einoh, ära nüüd nii isiklikult ka võta ;-). Mul lihtsalt poindi tegemiseks oli hää kasutada +3-e, kõlab paremini kui +1 (kuigi idee poolest teeb sama välja ;-P)
Viimati muutnud draa (05-06-2005 03:06:50)
Eemal
Mina oleks ka käsi ja vist üksi või tulen koos sõbraga ,kes ka harrastaja .Muidugi oleneb ka kõik ajast ,aga ka kuskil juuli lõpp augusti päris algus oleks hea.Tegelt olen tankur ,aga miski pärast ei lase mind selle nimega kirju saata.
Kui augustis siis tulen, v6ibolla +1 fotos6ber.
pole aga kindel, kas mul siis kaamera on, tulla tahaks ikkagi.
Eemal
Hei. Olen kindel tulija, kui vähegi oma graafikut annab väänata; sobivaim aeg juuli-august. Tahtsin hõiskamisega oodata, kuniks mõne pildi üles panen, (et saate ka aimu, kes ma selline; ise teid tunnen Loodspildi esimestest päevadest ) aga kurjakuulutav nr 25 jõuab enne kätte, kui ma oma tehnilise dilemma ja laiskuse ületan.
Eemal
Hmm... mis asi see kurjakuulutav nr 25 on vanus?
Eemal
Hehe, naljavend.
Vt tommy - me ei mahu muidu metsa ära äkki
Eemal
Mina tuleks ka. Augustis.
Inimeste arvu täpsustaks, aga max kaksi.
Eemal