Sa ei ole sisse loginud.
Mul on hea meel teatada saaremaastike sõpru minu esimese pildiraamatu "Saaremaastikud - Islandscapes" ilmumisest.
Raamatus on 96 lehekülge. Tellida saab juba praegu meili teel või osta kauplusest mõne aja pärast.
Lähem info minu kodulehel.
Tõnu Ling
Eemal
Tellimus saadetud Ootan põnevusega!
Eemal
Väga meeldiv kuulda uuest taolisest trükisest!
Rohkem infot ka
Loodan isegi tellida.
Eemal
Ma tahan kah! Eesti väärt kraami ei liigu poelettidel just tihti, iga selline teos on vägagi tervitatav.
E-maili saatsin ka juba kodulehe vormi kasutades ära, ei tää, kas tuli kohale ka.
Eemal
Aitäh, kõik tellimused on ilusti kohale tulnud. Harjutan allkirja
Täna peaks raamat käes olema.
Eemal
Eemal
Kas ainult maastikud? Või saaremaiseid linde ja loomi ka sees?
Eemal
Õnnitlused Tõnu !
Tahan kaaa !!
Saatsin meili.
Eemal
Saatsin ka tellimuse ära. Õnnitlused ka minu poolt
Eemal
Palju õnne ka minu poolt, tellimus samuti juba saadetud
Eemal
Aitäh õnnitlejatele. Viimane info, et täna õhtul saan raamatud kätte ja siis läheb postitamiseks.
Eemal
Õnne ka minu poolt.
Kuna nädalavahetuseks üks sünnipäevale minek ees siis: ega veel pole infot kas raamatud on ka poodides sees?
Eemal
Homsest võiks piiluda Rahva Raamatupoodi. Ning iga hetk peaks jõudma ka mujale.
Eemal
Kõigil kodulehelt tellijatel palun lisada ka oma postiaadress ja telefon, siis saab kiiremini toimetada.
Eemal
Eemal
ELS toimetab ikka väga kiiresti. Raamat väga super, soovitan soojalt
Eemal
Ilusad pildid ja tundub kena raamat. Kindlasti ostan.
Eemal
Tänud Tõnu, raamat käes. Väga meeldib, edu edaspidiseks
Eemal
Tore, et raamatud laekuvad ja meeldivad. Täna õhtul oligi raamatu esitlus Kuressaares "Meri" spaa konverentsisaalis. Fred Jüssi austas seda hetke ka oma kohalolekuga ning nagu ta ütles "uus raamat sai kantslist maha kuulutatud".
Esitasin ka raamatu-nimelist neljaosalist slaidiprogrammi, mille taustaks mängisin vaheldumisi kitarri, parmupilli ja suupilli. Kõik oli kena. Õhtuks olid kastanid õitsele puhkenud.
Toredaid elamusi kõigile saaremaastikel!
Eemal
Kas seda raamatut ka Kuressaares Turu raamatupoes leidub?
Eemal
Val, helista infotelefoni, sealt saad nimetatud kaupluse numbri .. siis helista sinna ja kysi
Eemal
Kuressaare Selveris on olemas. Turu poes paistab otsas olevat.
Eemal
kuressaares on veel sellises poes nagu Liisbet ka müügil
Eemal
Arensburg hotelli juures siis
Eemal