Sa ei ole sisse loginud.
Kahjuks on 5ndal mail veidi teised plaanid, aga rahvale, kes kohale läheb.. jõudu ja jaksu. Kusjuures, mis puuliiki on plaanis istutada (kuuske, mändi, kask, tamme, saart)?
Eemal
aavo13
"Aga sa vist ei maininud, kust kandist tuled, nii jäädki vastust ja küüti ootama."
Hmm tegelt ei ootagi küüti aga kui keegi tõesti pakub siis tulen Rapla maakonnast Märjamaalt;).
Eemal
Kui ajaga vähegi klapib, siis oleks ka esmakordne. Lisaks veel kaasa üks väiksem sõltlane + 2 labidat. Pakkuda oleks ka paar kohta autos alguspunktiga Tartust.
Eemal
Lihtsalt infoks.
Kokkutulekule liigub transpordivahend ainult juhiga(3 vaba kohta seega) võimalikel marsrutidel:
Kuusau-Paide-Kokkutulek või
Kuusalu-Rapla-Kokkutulek
Kui huvilisi pole, tulen üksi, seallt, kust tuju tuleb:)
Õhtul kindlalt tagasi.
Eemal
Kusjuures selgub et kuupäeva valik pole olnud juhuslik. 5. mai sobib fotohuvilistele istutustöödeks kohe mitmel põhjusel:
alasti aednike päev ja Fotovõistlus 'Alasti aednik 2007'
Eemal
kuda Teil see asi seal tavaliselt käib, kas lisaks labidale oleks vaja ka sööki, jooki kaasa võtta või on see pool kuidagi organiseeritud ?
P.S. Minu autosse mahub ka paar Tallinnast minejat.
Eemal
No kui ei taha õhtul just oksi närima hakata, siis pisike söögi-joogipoolis võiks ikka kaasas olla
Eemal
Algses postituses on ju kirjas, et söök on olemas kuni lõunani. Õhtu eest tuleb jah ise hoolitseda.
Eemal
Kurask, ma siin juba nädalake paar kaalun mida teha kuna tuli välja, et 5. mail täpselt toimub ka üks võistlus (algselt pold teada, et kas 5. või 6.) mida nagu mõnda aega on juba oodatud. Ja kuna pole tegemist ka üksikmänguga vaid paarismänguga, siis kui mina jätaks minemata jääks ka kaaslasel mängimata
Seega hetkel pean kaaluma, et kas tulla peale võistlust (sõltuvalt millal lõppeb) või jääb jälle istutamine vahele
Eemal
Kahjuks olen 05.05 õppimise lainel ( õnneks eksamitega sel päeval siiski ei kiusata ) ja jään seekord eemale.
Eemal
Ma võtan isa ka kaasa, saab siis temagi need targad looduspiltnikud ära näha.
Eemal
Ma rääkisin vist ühe puiduimortija ka pehmeks :p, las istutab vahelduseks ka paar puud.
Eemal
Tänu Ivarile siin ka üks kaart. Ärge siis labidaid unustage!
http://www.priimus.ee/looduspilt/kokkutulek_regio.pdf
Eemal
Parem hilja, kui .... Kas Rakverest ka keegi läheb?! Võib ka maili teel otse suhelda.
Eemal
Kahjuks tulid muud tegemised vahele, aga toredaid tegemisi kõigile kes kohal on!
Eemal
Mul tulid ka jällegi muud asjad vahele :-( Viljakat istutamist kõigile.
Eemal
no minul on nüüd kinnitust leidnud, et võistlus on 5. ja ei saa kumbagi paarilist ju hätta jätta seega kahjuks juba teist korda ei õnnestu see vändra kanti tulek Aga head üritust ja siis palju alasti aedniku pilte pärast nagu sellel päeval kohane
Eemal
Mis saab olla tähtsam kui looduspildi kokkutulek?
Eemal
Inglise keele riigieksam! Seda muidugi minu puhul. Järgmine kokkutulek üritan ka tulla, lõpuks.
Eemal