Sa ei ole sisse loginud.
ah krt, kaupsi post jäi enne kahe silma vahele. aga kaups, oleme nüüd ausad, sinu-minu telki ikka 10-20 sekundiga püsti ei saa lõpuni, ca 3 minti läheb ära. see telk ei ole "koos" kui sa ta lihtsalt lahti viskad. vardad sisse + võrk peale võtab oma aja, eriti veel enam kottpimedas. see telk võrguga ja võrguta on nagu öö ja päev, esimene variant on nagu loodusesse sulav põõsas, teine on mingi kahtlane mügarik keset lagendikku ja tänahommikune tuul näitas, et võrk on vaja ikka päris korralikult peale siduda, kuna telgist väljudes nägime, et tuul oli ühelt küljelt (kusjuures äärtest kinnioleva) võrgu teistele külgedele puhunud.
Eemal
Tuligi siis eile Kaupo poolt soovitatud telk kohale. Mainisin, et seal oli linnuke "gifts", ja toodigi kaup ukse taha ilma mingite tolliformaalsusteta.
Eemal
arts12 kirjutas:
Tuligi siis eile Kaupo poolt soovitatud telk kohale. Mainisin, et seal oli linnuke "gifts", ja toodigi kaup ukse taha ilma mingite tolliformaalsusteta.
hõmm.. a nad ise pole sinu eest tolli ära teinud juba?
Eemal
Ei oska vastata, UPS-i kuller tahtis ainult allkirja kättesaamise kohta ja sellega lugu lõppes.
Eemal
mina sain ka täna lõpuks oma kauba kätte. UPS'i asemel pidin ma kohalikus postkontoris käima. Maksin seal tolli ära ja korras. Nädalavaehtusel lähen siis luurele
Eemal
Proovisin täna koduaias telki püsti panna ja see õnnestus üllatavalt lihtsalt ja kiiresti. Aga vot kokkupanek, see oli ikka peavalu küll. Ja ei saanudki korralikult volditud, et mahuks ka kaasasolevale kotti. Ja see kaasasolev juhend on nagu lapsekäega joonistatud kriipsujukud. Eks püüan veel, ei ole mingit tahtmist seda kupatust metsas maaslohisedes endaga kaasas vedada. Aga telk ise mulle meeldib.
Eemal
esimene kord on veits imelik jah, mine nende kodukale, seal on videod lahtivõtmisest ja kokkupanekust.
Eemal
Panin oma varjetelgi kah ülesse. Aega läks umbes 20 min aga nüüd pole mul seda ka mitu kuud vaja maha võtta. Konstruktsioon on lihtne: jämedast traadist kaared ja Abakhanist kaalukaubana ostetud kangatükk.
Puudusteks: raske pingutada ja mitte just kõige parem veepidavus aga uni on seal mõnus, see on järgi proovitud.
Pilt ka:
Eemal
Eemal
Eelmisel kevadel-suvel olid seal heletildripaar ja väiketüll pidevalt tegevad.
Sel kevadel nägin seal piilparte toimetamas aga siis polnud veel telk paigaldatud.
Eemal
Eemal
harri, see on sealkandis tehtud vist? http://foto.ok.ee/pic.php?id=2983
Eemal
just, täpselt samast kohast ja Tiidul samuti samast telgist sama tilder.
Eemal
Eastman Outfitters varjetelgi omanikele selline küsimus, kas nende varjetelkidega on võimalik ka suhteliselt maad ligi ka pildistada või tuleb hakata telki veidi täiustama?
Eemal
päris maadligi pildistada saad nii, kui jätad telgi ühest otsast vaia(de)ga maha kinnitamata. need nurgad on tal veits kottis ja tulevad kinnitamata nii palju üles, et ka suurema varjukiga toru saad alt läbi lükata. maast 20-50cm kõrgusel olevad (varrukaga) augud tegin ise juurde.
Eemal
Kas keegi hakkab cabelas-ist miskit tellima? Kopereeruks, ma ikka pean norm telgi ära võtma, ei saa ikka ilma.
Eemal
Ma tahaks ka kopereeruda,...kui võimalik, teeks selle asja kohe ära.
Eemal
Meil foto.ok-s minu teada ka paar kutti plaanivad. Aga ega vist suurt vahet pole, transakulu on niikuinii fikseeritud % hinnast. Kui mu mälu nüüd ei peta.
Eemal