![]() |
Sa ei ole sisse loginud.
Tervist!
Kiire küsimus. Kuna plaanin täna Nikon D70-et endale soetada siis oleks tänulik kui keegi annaks nõu mida silmas pean pidama.
Kammisin foorumit aga ei leidnud teemat, kus oleks räägitud, kuidas teha kindlaks mitu peeglilaksu on kere teinud. See, mis exifis on, seda saab resettida?
või olen ma millestki valesti aru saanud?
tänud ette!
Eemal
nagu ma olen kuulnud ja aru saanud, siis canoni puhul tuleb külastada maaletoojat, kes programmiga loeb välja tegeliku tehtud piltide arvu, kuna isegi kui pole nr lugemist vahepeal resetitud kuid pilte on vahelt kustutatud fotokas, lähevad nr järjest.
vöi olen ma miskit valesti aru saanud ja siiski saab koduses tingimuses ka lugeda tegeliku tehtud piltide arvu?
Eemal
Tõmba endale Preview Extractor, see kaevab lisaks previewdele Nikoni originaalfailidest ka päästikulaksud välja. Kas seda näitajat ka kuidagi resettida saab koduste vahenditega, ei tea. Aga pole kuulnud.
Eemal
see siis ainult nikoni masinatele?
Eemal
Sama asja saab vaadata ka PowerExif-ga, kuigi see näitab konkreetse pildi küljes olevat exif-infot ning seda, mitmes "peeglilaks" vaadatav pilt on.
Eemal
Priit P kirjutas:
Sama asja saab vaadata ka PowerExif-ga, kuigi see näitab konkreetse pildi küljes olevat exif-infot ning seda, mitmes "peeglilaks" vaadatav pilt on.
jpg + 400d puhul ei suutnud küll leida kohta, kus seda infot oleks näinud, mitu klöpsu tehtud.
Eemal
busse kirjutas:
Priit P kirjutas:
jpg + 400d puhul ei suutnud küll leida kohta, kus seda infot oleks näinud, mitu klöpsu tehtud.
Hm, D80 jpg-l on seal rida "Total Number of Shutter Releases for Camera". Ja see näitab, mitmes pilt see kaameral on.
Eemal
See Extractor on jah Nikoni failidele.
Eemal
T*m, aitäh hea nõuande eest, sellest oli kasu
Eemal
On sellist asja ka Canoni jaoks kuskil või on ainus võimalus Overalli minna ja küsida nende käest? Oleks huvitav teada, et kuidas see asi Canoni puhul täpselt käib
Eemal