Sa ei ole sisse loginud.
Mark0 kirjutas:
Veljo, kas oskad äkki täpsemalt kommenteerida?
Kahjuks ei oska oma tunnet edasi anda, pole veel nii käpp asjas. Aga pilte vaadates lihtsalt silmale on eelmise aasta omad meelepärasemad. Aga eks ilu ole.... pla pla pla. Ega aastad vennad pole.
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Lisaks otsustasime praegu koos korraldajatega, et veel ühe LOFO auhinna saab Tõnis Tuuga, kes meie üllatuseks oli noor ning tegi ka väga häid pilte. Õnneks langes ˛ürii teise kahe piltniku otsus ka meile silma jäänud Kunteri ja Juhani peale. Järelkasv on tugev. Tublid poisid!
Üks märkus veel, kuna see mainimine nii hilja tuli, siis kõik need 3 auhinnaks olevat tellimust jõustuvad alles 3. Lofo numbrist. Seega praegune 2. veel teile koju ei tule.
Tänan väga LOFO eest! Ja selle 2. LOFO numbri ma ostsin nagunii linnahallist juba ära, et see on mul juba olemas ja väga rahul. Eriti kobraste jutt, kus ma tulin järeldusele, et see pesakond, mida mina pildistamas käin, on öise eluviisiga - peab uue peakonna otsima, kes natuke enne pimedat ka välja tulevad.
Eemal
Riinu kirjutas:
Küsiks, et kas minul oli see tunne, või paistsid pildid suurelt kuidagi tunduvalt rohelisemad.
Seda andis kuidagi tunda, eriti kui kiikasin arvutiekraanile võrdluseks.
Saalist vaadates olid värvid tõepoolest üsnagi paigast ära. Vist AVisionile (?) tuleks soovitada kalibraatori ostmist.
Eemal
äkki oskab keegi öelda, kuidas diplomi/autasu kätte saab, kui ise kohale ei jõudnud?
Eemal
Ajavalvur kirjutas:
äkki oskab keegi öelda, kuidas diplomi/autasu kätte saab, kui ise kohale ei jõudnud?
diplomi/autasu kättesaamise täpsustamiseks helista telefonidel 56 476 297, 648 17 40 või saada meil aadressil: info@looduseomnibuss.ee
Eemal
Urmas kirjutas:
Saalist vaadates olid värvid tõepoolest üsnagi paigast ära. Vist AVisionile (?) tuleks soovitada kalibraatori ostmist.
Värve ja kontraste oli tohutult juurde keeratud.
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Urmas kirjutas:
Saalist vaadates olid värvid tõepoolest üsnagi paigast ära. Vist AVisionile (?) tuleks soovitada kalibraatori ostmist.Värve ja kontraste oli tohutult juurde keeratud.
kui ma nüüd õigesti mäletan, siis üks draa hämarkitsedest oli nagu kord ja kohus (ilmselt autolevelsiga) korralikuks päevavalguse pildiks keeratud.
Eemal
Nõustun tom'iga.
Tõesti, tänu sellele, et isutsin arvutimehe lähedused sain kiigata pidevalt võrdluseks mõlemale ekraanile ja erinevused olid selgeltmärgtavad.
Aga pilte ning nende tegijaid nägi ja üritus oli tore!
Eemal
Kas taimede ja seente I koht jäi välja andmata ?
Eemal