Sa ei ole sisse loginud.
Eemal
Ja muidugi õnnitlused ka Juhanile, Kunterile ja kõikidele teistele looduspildi tegelastele
Eemal
Ühinen samuti. Ja uus LOFO nr 2 on vähemalt sama hea kui eelmine :)
Eemal
Võistlusel võivad osaleda kõik, v.a konkursi korraldamisega seotud isikud.
Tekkis selline küsimus, et kuidas ültse Sven tohtis konkursist osa võtta ja palju auhindu võita, kui LOFO oli sponsor?
Internetihääletus suudeti lõpus vähemalt "aus" teha kuigi, et eelmine aasta võitis sama mees.
Eemal
To kaspar: minu arust ei tähenda sponsoreerimine korraldamist.
Palju õnne kõikidele võitjatele ka minu poolt.
Eemal
Looduspildis täna jälle pidupäev Vanad tegijad olid igati tublid... nagu alati, aga eriti soojad õnnitlused lähevad noortekatekooriasse, kus tänavune tase oli eriti kõva. Ehk siis Tanel A, Tanel V, Juhan, Kaspar, Kunter ja Liis Serk - olite eriti tublid! Õnnesoovid ka kõikidele teistele looduspildi rahvale, kes taset igati kõrgel hoidsid. Järgmine aasta jälle... juba kolmel rindel korraga
Eemal
Aitäh Harry33 õnnesoovide eest. Palju õnne ka sulle ning ka teistele võitjatele/äramärgitutele ka!
Eemal
Ergo kirjutas:
To kaspar: minu arust ei tähenda sponsoreerimine korraldamist.
Palju õnne kõikidele võitjatele ka minu poolt.
Sul võib õigus olla, aga ilma sponoriteta ei oleks ju mingit korraldamist ka, või mis?
Eemal
Palju õnne kõigile ka minu poolt ja aitäh õnntiluste eest!
Lofo oli jah sponsorite all kirjas, sest otsustasime panna välja Lofo tellimused Loomade tegevuse kategoorias. Kuna aga korraldajad oma soove pärast enam ei avaldanud, siis jäid need välja andmata. Piltide valimise ja muuga seoses me küll kumbki Jaaguga kokku ei puutunud. Meie osalus piirduski sellega, et LAFi korraldajate poolt ja nende valituna oleks pidanud nii täiskasvanute kui ka noorte auhinnakottides olema LOFO tellimused. Pärast oleks saadetud meile aadressid ja me oleksime tellimused vormistanud.
Ma isegi telefoneerisin Jaan Riisile ja küsisin, kuidas see eetiliselt välja näeb ja kas me võime osaleda. Tema seisukoht oli, et võime, sest me ei saa pilte näha ega otsust kuidagi mõjutada.
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Lofo oli jah sponsorite all kirjas, sest otsustasime panna välja Lofo tellimused Loomade tegevuse kategoorias. Kuna aga korraldajad oma soove pärast enam ei avaldanud, siis jäid need välja andmata. Piltide valimise ja muuga seoses me küll kumbki Jaaguga kokku ei puutunud. Meie osalus piirduski sellega, et LAFi korraldajate poolt ja nende valituna oleks pidanud nii täiskasvanute kui ka noorte auhinnakottides olema LOFO tellimused. Pärast oleks saadetud meile aadressid ja me oleksime tellimused vormistanud.
Ma isegi telefoneerisin Jaan Riisile ja küsisin, kuidas see eetiliselt välja näeb ja kas me võime osaleda. Tema seisukoht oli, et võime, sest me ei saa pilte näha ega otsust kuidagi mõjutada.
See seletab kõik, aga sellest ei saa ma ikkagi aru miks su kakku pilti isegi ekraanil ei näidatud.
Eemal
Palju õnne ka minu poolt kõigile võitjatele, teistele, kolmandatele ja äramargitud tööde autoritele .
Osasd siinsed inimesed suutsid oma näitamata piltidega väga meeldivalt üllatada, seda ka need autorid, kes auhinnapoodiumile ei pääsenud.
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Ma täpsustan niipalju, et algul oli meil plaan anda välja Lofo eriauhind Loomade tegevuse kategoorias, mille oleksime ise valinud ja siis poleks me konkursil osalenud. Aga korraldajad olid huvitatud, et me siiski osalemisest kõrvale ei jääks ja nii jäi sõelale Sveni poolt mainitud toetuse vorm.
Ja veel -- rääkisin just Jaan Riisiga ja Lofo auhinnad jõudsid LAFi lõpuõhtul pildimeesteni, otse diplomi peal . Need said Kunter Tätte ja Juhan Ressar. Palju õnne veel kord!
Eemal
Lisaks otsustasime praegu koos korraldajatega, et veel ühe LOFO auhinna saab Tõnis Tuuga, kes meie üllatuseks oli noor ning tegi ka väga häid pilte. Õnneks langes ˛ürii teise kahe piltniku otsus ka meile silma jäänud Kunteri ja Juhani peale. Järelkasv on tugev. Tublid poisid!
Üks märkus veel, kuna see mainimine nii hilja tuli, siis kõik need 3 auhinnaks olevat tellimust jõustuvad alles 3. Lofo numbrist. Seega praegune 2. veel teile koju ei tule.
Eemal
on kuskil ka juba miski nimekiri üleval auhinnasaajatest?
Eemal
valmar kirjutas:
on kuskil ka juba miski nimekiri üleval auhinnasaajatest?
Eemal
Mulle isiklikult tundub, et eelmise aasta väljavalitud teosed olid paremad. Aga edu alanud aastal.
Eemal
Veljo, kas oskad äkki täpsemalt kommenteerida? Huvitav oleks erinevate inimeste arvamusi kuulda.
Eemal
Mina ootasin maastikufotodest midagi enamat. Esikolmikul pole teglikult viga, aga näitaks mõnda Kaupsi tööd oleks tahtnud näha kasvõi äramärgitute hulgas.
Eemal
Sven Z. kirjutas:
Lisaks otsustasime praegu koos korraldajatega, et veel ühe LOFO auhinna saab......
LOFO oli lõpuni teotajate nimekirjas, oli ka palju teisi firmasid, kahjuks seostatakse LOFO-t kahe nimega.
Reeglid ei keela ju osaleda toetajatel, aga kas see on eetiline? See jääb siiski LOFO meeskonna südametunnistusele, mitte Jaan Riisi!
Eemal
Muidugi oli. Me olime toetajad nii nagu üleval kirjeldatud. Eetilist poolt arutasime koos Jaaniga, minu ja Jaagu esialgne otsus oli, et me ei osale. Kolmekesi aru pidades jõudsime otsuse sellisele kujule nagu see lõpuks jäi. Ma usun, et osalejaid oli ka teiste toetajatega seoses. Lihtsalt neid ei tea keegi, seega ei saa ka nende südametunnistustele koputada.
Eemal
raymond kirjutas:
Sven Z. kirjutas:
Lisaks otsustasime praegu koos korraldajatega, et veel ühe LOFO auhinna saab......
LOFO oli lõpuni teotajate nimekirjas, oli ka palju teisi firmasid, kahjuks seostatakse LOFO-t kahe nimega.
Reeglid ei keela ju osaleda toetajatel, aga kas see on eetiline? See jääb siiski LOFO meeskonna südametunnistusele, mitte Jaan Riisi!
Suurfirmade töötajatel läheks sellise eetikaküsimuse tõstatamisel väga raskeks, kui nende marketingiosakonna lihtsalt auhinnaandmisest sõltuks, kas nad saavad kusagil osaleda või midagi teha ;-). Korraldus ja toetus on kaks täiesti eri asja, ärgem pangem neid ühte patta.
Eemal
Küsiks, et kas minul oli see tunne, või paistsid pildid suurelt kuidagi tunduvalt rohelisemad.
Seda andis kuidagi tunda, eriti kui kiikasin arvutiekraanile võrdluseks.
Kiitused kõigile! Leidus väga priimasid kaadreid!
Eemal