Sa ei ole sisse loginud.
http://video.google.com/videoplay?docid … &hl=en
Väga mõtlemapanev ja kurb.
Eemal
On küll jah, aitäh lingi eest. Endal küll ei jätku närve selle tervenisti ära vaatamiseks, aga teksti kuulasin küll. Taimetoiduliseks hakkamiseks mul kah kahjuks tahet ei jätku. Njah, kui mulle antaks võimalus inimkond ühe nupuvajutusega Maa pealt ära kaotada, siis ma teeks seda (selline mõte on mul juba enne selle filmi vaatamist peas mõlkunud, mitte ei ole hetkeemotsioon).
Eemal
See oli ju ainult hüpotees, ma tean, et sellist võimalust ei teki. Mis sa mulle siin inimeste mõrvamisest räägid, kui ma juba mainisin, et mul puudub isegi tahtejõud taimetoitlaseks hakata. Pealegi mu hüpotees sisaldas sõna "kaotada" mitte tappa. Al-Qaeda ei hävita teisi inimesi sellepärast, et nad on inimesed, vaid erinevate uskumuste pärast.
Loomulikult on inimesel säilinud omadus armastada ligimesi ja ei tahaks neist loobuda, ent inimene on loodusest juba niivõrd eemaldunud, et me ei oska näha loomades nende hinge.
Selle tv1000 *khmm* teema kohta. Inimesel on säilinud järglaste saamise instinkt ja see on täiesti loomulik, ent mis tunne oleks meil siis kui meie sigimisvõimet hakkaks mõni teine liik nende endi huvides ära kasutama? Noh, kaudne teema on mängufilmis "The Island", seal käsitletakse nö "inimeste tootmist", et neilt "varuosi" saada. Kes on näinud seda, saab kindlasti aru mida ma mõtlen.
Muide, minu arust on maakeral on inimeste populatsioon juba ülemäära kõrge , pole vaja koguaeg vihjata kõigile, et oleks aeg juba lastele mõelda. Kui tuleb kahe inimese vahel armastus, siis miks mitte. Ok, Eestis oleks jah vaja pürgida positiivse iibe poole, ent maailmas on kohti, kus selleks on vajadus ammu kadunud.
Ok, ma rohkem ei kirjuta hetkel, sest kes see siin ikka lehepikkusi lapse arutlusi viitsib lugeda :d
Eemal
Sa benjamin ikka ise saad aru, mida räägid ? Kas tahtsid oma arust head nalja teha, mis nii, nagu alati välja kukkus või oledki selline ?
Eemal
Ma vaatasin selle rõveduse lõpuni. Pani järele mõtlema. Nüüd paar päeva liha suus ringi käinud. Lihast loobuda tähendaks veel hullemaid tagajärgi, kas pole? Varsti oleme me ise ära söödavad. Looduses on jahitavad ja jahtijad, sööjad ja ära soodavad. Olgu see siis vaal või liblikas. Aga jaapanlastest ma seda ei uskunud, ju silmaring mul liiga kitsas veel.
Eemal
Vaatasin kah seda, kuigi väga osaliselt. Seda mida nägin tean, et osa sellest on suht kindlalt päriselt, kuna osa olen telekast näinud kuidas on selliseid inimesi vahistatud. Nt. kuidas koerte varjupaigas topitakse mingi kast koeri ääreni täis, siis lastakse mürki täis. Ei või, siis ju vähemalt mingi valutu süstiga teha ja viisakalt kohelda neid viimasel minutil:S.
Ja benjamini jaburale küsimusele arvan vastuseks, et vast kergem on kõigil korraga kaduda, kui jälgida oma liigikaaslaste hukkumist.
Eemal
Kui keegi peaks täpsemat huvi tundma kuidas Hiinas rebaseid nülitakse, siis sellelt lingilt saab ammendava vastuse. Katkend sellest oli ka ülaltoodud filmis, nii, et nõrganärvilised ärge parem vaadake.
http://www.strasbourgcurieux.com:80/fourrure/
Käivitub keskmisele aknale klikates.
Eemal
Juhtusin lugema seda arutelu, kus muuhulgas pets, priit ja millibell nahutavad kedagi benjamini tema valede ja lausa lollide väljaütlemiste pärast. Kahtlemata on ta sellise suhtumise ära teeninud. Seda vaid tahaks teada, et mis jama ta tegelikult kokku keeras. Võib-olla lisaks isegi midagi tema hukkamõistuks(?) Vana aja inimesena meenub analoogiline situatsioon, kui 1980 aastatel kogu nõukogude eesti töörahvas (või oli see isegi kogu progressiivne inimkond - tõesti ei mäleta üksikasju) ajakirjanduse vahendusel aeg-ajalt naelutas häbiposti valesti mõtlejaid. Nende mõtetega aga ei olnud võimalik kuidagi tutvuda, kuna need ei kannatanud selleaegset trükimusta. Niipalju siis sellest
Eemal
Inimesed mida te tsiteerite.minge metsa ja pildistage.aga kurb film oli tõesti.
Viimasest postitusest kuu aega möödas. Mine ise metsa mitte ära kaeva muudkui vanu teemasid välja.
Eemal
kelle viimasest postitusest
ja mis vanu teemasid
rabapistrik, korra sai öeldud, et lõpeta see kordamine ammu unustustehõlma vajunud teemade juures ära. See tähendab, et kui 5 inimest on 2 kuud tagasi nt midagi ära määranud, siis sa ei kirjuta sinna nüüd enam, et jah, tegu on tõesti sellega või teisega. Kolmandat korda ma seda enam ütlema ei hakka.
Ja metsa ja pildistama soovitust võiksid ka ise täita, vaadates sinu galeriid veel eriti...
Eemal
pole aega olnud lisada
ammugi veel mitte metsa minna
Kuram sa rabapistrik oled vist vabsee kumm. Mitte, et ma midagi paha tahaks öelda aga MÕTLE KOLM korda enne kui vajutad nuppu "Kinnita". Jumala eest kontrolli ka millal viimane postitus tehti. Nii kaovad päevakohased teemad nende vanade ammu lõpetatud teemade sisse ära milledesse sa nii suure meeleheitega hinge tahad sisse puhuda. Oleks aeg end käsile võtta..
Eemal
vabandust 2 korda tuli
edit -- kustutasin mõlemad teistkordsed ära. draa
Aappii kas saab selle isendi foorumist bannida või miskit? See tegevus on ajule liiga brutaalne!
Eemal
Esialgu hoiatusbänn nädalaks. Loodan, et sellest on abi.
Eemal
Eemal
Veidi offtopic:
Googeldasin ta nime...tal vist täna sünnipeav muide
Eemal
Osavad olete, mina sain googeldades lehekülgede kaupa väga kahtlasi aadresse, mida ei julgenud isegi avama hakata...
Eemal
ega see just väga viisakas kohtlemine pole
Eemal