Sa ei ole sisse loginud.
Tere loodusfotohuvilised. Viimasel ajal on tekkinud palju kodumaiseid loodusfotogaleriisid, sellest innustust saanud, tekitasin ka väikese valiku enda piltidest. Pilte on esialgu vähe, aga eks aja jooksul tekib neid juurde.
Eriline tänu Svenile, Jaagule ja Mariole.
http://www.margusmuts.ee
Eemal
Eemal
Vahva galerii! Hirmsasti meeldivad tekstid piltide juures.
Eemal
kogun julgust ja siis küsin mina ka Toruonu käest koodi. Toruonu kood nagu standardiks juba. Ikka heas mõttes. Olemuselt lihtne - head asjad pidavat lihtsad olema. Ei mingeid ülearuseid vidinaid. Kõik mis vaja olemas.
Eemal
peaks vist ikka galerii installimise lihtsamaks tegema hetkel tuleb tõesti keskmiselt kord kuus või tihemini soove seda galeriid endale paigaldada Just eile läks jälle üks teele.
Eemal
Ise nokitsesin XnWiev -uga galerii tegemseks valmis template. Töötab ka hot.ee all, kuid peale seda kui ftp-ga enam sisse ei saa on haldamine raske. Iga pildi kohta tuleb 3 faili ja kui pilte on 41 siis on pea 130 faili ükshaaval üle Weebilehitseja üleslaadimine küllaltki tüütu. Sai kolitud planet.ee -se . Siit küsimus : kas toruonu kood töötab ka planet.ee all? ( php tugi on planet.ee-s olemas SQL -i tuge pole.) Kui jah siis oleks ka koodist huvitatud. Tahaks oma kodukat täiustada, kuid ei soovi jalgrattast leiutama hakkata.
Eemal
Toruonu kood töötab SQL-i peal, aga väga mõnus on sellega igatahes.
Eemal
Vivid juhatas lahkelt enda kodulehelt Kristo omale edasi. Seal olid mõned tõsiselt lahedad kiiksuga pildid. Näiteks see mustvalge- palkmaja ja triibuliste kassidega.
Eemal
klm76 kirjutas:
Ise nokitsesin XnWiev -uga galerii tegemseks valmis template. Töötab ka hot.ee all, kuid peale seda kui ftp-ga enam sisse ei saa on haldamine raske. Iga pildi kohta tuleb 3 faili ja kui pilte on 41 siis on pea 130 faili ükshaaval üle Weebilehitseja üleslaadimine küllaltki tüütu. Sai kolitud planet.ee -se . Siit küsimus : kas toruonu kood töötab ka planet.ee all? ( php tugi on planet.ee-s olemas SQL -i tuge pole.) Kui jah siis oleks ka koodist huvitatud. Tahaks oma kodukat täiustada, kuid ei soovi jalgrattast leiutama hakkata.
Sama küsimus ka minu poolt.
Eemal
toruonu kirjutas:
peaks vist ikka galerii installimise lihtsamaks tegema hetkel tuleb tõesti keskmiselt kord kuus või tihemini soove seda galeriid endale paigaldada Just eile läks jälle üks teele.
Install ju lihtne, tee parem mõned pipeline'is olevad asjad ära .
Eemal
näiteks RSS oleks väga abiks...
Eemal
mh, mis see RSS lõpuks on. Pole hetkel viitsimist netis kah tuhnida:O. Omast arust ikka suht tark ses kodukate meisterdamises, aga sellest pole õrna aimugi, miskit vist online uudistega oli seotud, kuidagi:O?
Eemal
kaups kirjutas:
näiteks RSS oleks väga abiks...
RSS-i ma küll ei mõeld, seal ikka palju vajalikumaid asju praegu vaja...
Eemal
vivid kirjutas:
klm76 kirjutas:
Sama küsimus ka minu poolt.
kui toruonu kood töötab mõne sql andmebaasi põhjal siis planet.ee's seda koodi tööle ei saa. Saaks, kui andmebaas asuks kuskil mujal serveris, aga see tekitaks jälle muid probleeme.
Saaks ka siis kui toruonu koodi xml'i või texti põhiseks teeks, aga see tähendaks talle suhtsuurt ajakadu ja paljud selle programmi võimalused kaoksid.
Kõige lihtsam oleks võtta mõni muu kood ja seda ümber teha. Layoudi saab toruonu lehe sarnaseks teha, kui see on ainuke põhjendus miks seda koodi tahaksite.
Eemal
Kujunduslik pool polegi probleemiks, olen enda omaga rahul.
Aga tahaks mõningaid lisavõimalusi juurde tekkitada (alamkataloogid, kahes keeles kommentaarid, soovi korral täpsem tehniline info, OTSING, kommenteerimise võimalus)
Eemal
klm76 kirjutas:
Kujunduslik pool polegi probleemiks, olen enda omaga rahul.
Aga tahaks mõningaid lisavõimalusi juurde tekkitada (alamkataloogid, kahes keeles kommentaarid, soovi korral täpsem tehniline info, OTSING, kommenteerimise võimalus)
Just
Eemal
draa kirjutas:
toruonu kirjutas:
Install ju lihtne, tee parem mõned pipeline'is olevad asjad ära .
no nüüd pikemaperioodiline reisimine läbi saanud ja kui tervis ka uuesti tagasi tuleb, siis peaks olema nüüd ka aega jälle asju teha. Kurat ma ikka vihkan seda kuidas välismaal enamasti netti ei saa (või noh vähemalt mitte mõistliku hinna eest).
Eemal
Kas keegi kasutab www.int2000.ee teenust? Äkki tasuks planetist sinna üle kolida.. soodne on, mysql, php võimalus on, com domeenil pole vaja registreerimistasu jne. Mis keegi arvab sellest?
Eemal
Ja seda ka, et kui ma ka sealt telliks omale kodulehe, siis kas nüüd saaks toruonu koodi kasutada?
Andmed on seal sellised:
1000 Mb kõvakettaruumi
Php 5 ja CGI/Perl tugi
MySql 5 ja Php 5 SQLite tugi
Piiramatult alamdomeen
Piiramatult emaile ja aliasi
Piiramatult liiklust
Pop3 ja webmail
Eemal
php ja MySQL on olemas, siis kood töötaks küll...
Eemal
Paar asja, mis mind natuke häiris.
1. Pop-up akna kood võiks olla selline, et seda pop-up blokker(Ad-Watch) ära ei blokiks. (Kui endal olemas pole ja teha ei viitsi/oska siis võin sellise koodi anda. Endal tuleb seda muuta muidugi, et ta avaks Sulle sobivalt terves ekraanis, kuvaksautori poolsed kommentaarid ja nupud "tagasi sulge edasi").
2. See teine asi ehk sul hooletusest ja kiirustamisest tulnud. "Viited ja tagasiside" -s on sul link Alari Kivisaare lehele. Siinkohal mainin ära, et Alari nimi peaks (minuarust ) käima ühe i-ga aga mine sa tea, mis Alaril passis kirjas on. Äkki ta avalikustab oma nime?!
Muidu tundub leht korralik olevat. Ise ma muidugi eelistan tumedamat lehte heledale kuna "pimedama" pildi detailid sööb ära teda ümbritsev hele valgus.
Eemal
Mulle tekkisid Sinu lehelt kohe kaks lemmikut - see lumemari ja seenepaar. Väga mõnusa fiilinguga mõlemad.
Eemal
Vahva :) See, et piltidel puudub a tag on muidugi kehvavõitu, ei saa arugi et pilt on klikatav. Minu silma jaoks on küll kujundus pisut kribu ja tõesti, hele, sest enamus pilte on sul suht tumedad. Enim on kahju aga sellest, et sa lõikad pilte kõrguse, mitte pikema külje alusel, mistõttu on landscape-portrait formaadid omavahel mingis rütmitus kakofoonias. Hetkel esilehel näiteks. Kui juba nii sättida, siis pigem croppida ruutu.
Eemal