Sa ei ole sisse loginud.
Ütleme nii, et pole mõtet poolvintis peaga reedeõhtusel ajal helistada ja rammida telefoni: "Te ei tea fotograafiast midagi!" "Las vanemad, targemad mehed räägivad!".
Mingeid põhjendusi, et milles asi, mis silma kriipis jne? Ei! Puhas lahmimine, ei mingit konstruktiivsust. Jah, vanemad teavad.
Seepärast panimegi, võib olla jah, nüüd üle lugedes võib tunduda natuke imelik ja ülepingutatud. Aga samas, siis tundus õige.
Eemal
Laiemale avalikkusele sellise ettekande tegemine mõjub "kahtlaselt", tegemist oli siiski ühe konkreetse (elus, töös, maailmas, galaktikas pettunud jogise) inimesega, kes on kindlasti erand. Isiklikult soovitaksin see teade maha võtta.
Eemal
Kas helistas keegi konkreetne iniminene vói mingi anonüümne tegelane?
Eemal
kaupsi jutt õige. eks neid lambaid jagub alati ja igale poole, endal pole sellepärast mõtet tühja tokslema hakata. sellist "hoiatust" lugedes saab pigem mõni järgmine tropp hea idee jälle paar sõimukõnet teha.
Eemal
See oli pisikest viisi kaitse selle vastu, kui see inimene oma ähvardusi teoks tegema hakkab. Aga arvan, et nüüdseks vast tõesti võib maha võtta.
Eemal
Nii hull asi, suisa ähvardas?
Ma olen ka omal ajal veebihulludega kokku puutunud, asi jõudis politseisse, tüübi läbiotsimiseni, seega täitsa mõistan ja tean, milliseid pervareid ringi liigub. See on tegelikult täitsa uskumatu mis inimesi leidub.
Eemal
ähvardusi?
Eemal
No teiisti ma neid küll võtta ei oska, kui ähvardustena. Aga jätame selle teema, see pole seda väärt, et aega sellele kulutada.
Eemal
Vot ma olen siis kannatamatu ja uurin, et millal kevadist numbrit ootama võib hakata? Tellitud on, aga siis teaks millal rahutult postkasti vahet "sõeluda"
Eemal
Just sai kõrvalfoorimisse see inff paari sõnaga postitatud, vaata sinna ;-)
Eemal
Eile sai endale LAF 2007 konkursi raames uus number (loe teine nr) Sveni käest rabatud ja juba ka läbi silmitsetud. Minuarust on uue numbri sisu väga konstruktiivne ja huvitav ning areng toimub täiesti õiges suunas. Väärt ajakiri. Jõudu ja jaksu toimetajatele!
Eemal
Millal võiks Lofo ka postkasti jõuda?
Eemal
Lofo teine number läheb täna trükikojast lehelevitusse ja Eesti Posti kätte. Poodidest/lehekioskitest tasub Lofot otsida/küsida ilmselt kusagil kolmapäeval. Tellijateni lubas Eesti Post ajakirja toimetada nädala lõpuks, kuna enne laialikandmist lähevad tellijate ajakirjad kiletamisse ja see võtab lisapäeva või paar aega.
Eemal