Sa ei ole sisse loginud.
Keskmine inimene on suht arvutivõhik, ka see kes pilte näppab ülaltoodud näidetel.
Ettepanek: looduspilt.ee-s oleksid pildid tabeli taustapildid, mida katab transparentne gif (mille suuruse saamiseks küsitakse "pärispildi" mõõte). Lihtne võte enamikest näppajatest lahtisaamiseks (kes ei loe või viitsi lugeda sourcest õiget urli või kes ei tea mis printsceen on).
Kui see ettepanek teostatakse, palun käesolev "juhend" ka kustutada ;)
Eemal
tom kirjutas:
krt, närvi ajab selline asi. esimene soovitus muidugi kõigile - pange watermark peale.
ma arvan, et jah korralik watermark aitaks, samas, mulle isiklikult ei meeldi vaadata pilti, mis oleks ära tembeldatud mingite örnalt paistvate jamadega. pilt pole enam see.
kuigi jah, epl vöiks ju niipalju väärikas olla, et ei vötaks suvalt netist pilti ja ei kuvaks seda lehel. aga jah, seni kuni saab pilte netist kätte, ei kao ka vargused.
Eemal
taunin täiega fotode "varastamist". samas avastasin tänu sellele netis ringi liikunud narkosigade pildile www.looduspilt.ee keskkonna ja olen siiani pea iga päev siia pilgu visanud.
Eemal
Eemal
no eks ta ole... ise pole veel sinna maale jõudnud, et varguste ohvirks langeda. Aga eelmine reede varastati mu motiiv. Õigemini sead aeti eest ära. Oleks ka oma isiklikud sõltlased saanud.
Eemal
Vaatasin Su kodukat ja sain küsimusele vastuse.
Eemal
Et siis uuemal ajal käib jaht niimoodi? Olen lihtsalt sõnatu!
Eemal
kurat, aru ma ei saa,...kui palju neid värdjaid siin eestimaal elab,..võtab sõnatuks ja teeb kurvaks.
Eemal
Võtab sõnatuks aga teisipidi ei panegi nii väga imestama...
Ei tunne jahindust niipalju, et olla selle juhtumi "kohtumõistjaks". Targemad mehed teavad rääkida, et jahtimine on vajalik loomade arvukuse reguleerimiseks (?). Sellisel viisil aga, nagu Veljo kirjutas, on jahipidamine oma "madala-laubalisuse" näitamine ning jõu demostratsioon: jeep'iga põllule ja tuld! Siin kajastub suhtumine, et "sõidame kõigist ja kõigest lihtsalt üle, pärast on ju õllelauas sõpradele hea rääkida oma "offroad-rallist" ning jahilkäigust... ja ka oma võimsast jeep’ist". Õiged jahimehed arvatavasti nii ei käitu.
Aga miks see nii väga imestama ei pane: kui natuke laiemalt ringi vaadata, mis ühiskonnas tervikuna toimub, siis selline käitumine tundub erineval moel erinevates eluvaldkondades olevat igapäevane nähtus (lõpetan siinkohal, sest muidu läheb jutt juba "offtopic’uks").
Eemal
Pets kirjutas:
kurat, aru ma ei saa,...kui palju neid värdjaid siin eestimaal elab,..võtab sõnatuks ja teeb kurvaks.
Siin juba käib kõva arutelu
http://www.marandi.fie.ee/foorum/viewto … 3708#33708
Eemal
Jäägri foorumis väga imelikud jutud. Et siis autoga jaht on nende meelest õigustatud? Kahjuks seal sõna sekka öelda ei saa, aga vaatasin üle korra jahieeskirja
(23) Metsseale, välja arvatud põrsastega emistele, võib pidada varitsus- või hiilimisjahti aastaringselt ning ajujahti ja jahti jahikoeraga, välja arvatud hagijaga, 1. oktoobrist 28. veebruarini.
Millise jahi alla käib auto? Ajujahi? Auto kui eriti hea jahikoer? Eriti kiire hiilimisjahi moodus?
Eemal
mercar kirjutas:
Jäägri foorumis väga imelikud jutud. Et siis autoga jaht on nende meelest õigustatud? Kahjuks seal sõna sekka öelda ei saa,........
Vaatasin, et teema maha võetud vist asuti jälle ringkaitsesse nagu neil kombeks.
Eemal
Mehed, ärge lahmige. Veljo avaldas seal soovi teema seniks külmutada kuni uurib/uuritakse välja, mis toimus.
Eemal
draa kirjutas:
Mehed, ärge lahmige. Veljo avaldas seal soovi teema seniks külmutada kuni uurib/uuritakse välja, mis toimus.
Ok. Ei teadnud seda.
Eemal