Sa ei ole sisse loginud.
Canoni software alt peaks leidma veel sellise programmi nagu PhotoStitch. Paneb kah kenasti automaatselt kokku.
Eemal
Realviz-il mõned vidinad.
Üsna kapriisne kohati, aga saab ka 360-kraadi vaadet teha.
Eemal
FSPVieweriga saab ka 360-kraadist vaadet teha. Aga Camedia Master on ka hea programm panoraamide kokku panemiseks, kuigi tegelikult on see programm mõeldud fotoprintimiseks.
Eemal
ainult printimiseks:...mis sa Sander nüüd jahud, ka mul on Olympus kaamera olnud, Camedia Master on ikka Olympuse kaameratega kaasasolev üldine tarkvara, nagu kõigil digikatel. Kuidas ja palju neid kaasasolevaid keegi kasutab, ei tea. Kui juba fotusopp käpas, muud-paremat nagu ei leiagi.
Eemal
See, et tarkvara tuleb kaasa ainult Olympustega ei tähenda seda, et teised seda internetist vabavarana tõmmata ei võiks.
Eemal
Nipalju kui mina veel oma Olympuse aegadest mäletan, siis Camedia panoraam tunnistas minu mälu järgi vaid olympuse oma kaamerate faile. Võin ka eksida.
Eemal
ma isiklikult proovisin arcsoft panoram maker. sai paremini hakkama panoraami koostamisega, kui olympuse oma softijupp. olypmuse asi kohati tegi ebaloomulikke jönkse sisse, samas arcsoft suutis ilusti teha ühtlase pildi.
Eemal
ulliv kirjutas:
Nipalju kui mina veel oma Olympuse aegadest mäletan, siis Camedia panoraam tunnistas minu mälu järgi vaid olympuse oma kaamerate faile. Võin ka eksida.
Ma olen ka Canoni kaamerast võetud faile selle programmiga panoraamiks salvestanud. See ei tohiks tähendada.
Eemal
aavo13 kirjutas:
ma ei räägigi "tõmbamisest", kõike programme on võimalik netist saada, aga sinu väide, et mõeldud fotoprintimiseks...?
Ma tahtsin öelda seda, et see programm ei ole mõeldud panoraamide salvestamiseks...
Eemal