Sa ei ole sisse loginud.
Ostetud eestist 25 mai 2006.
Nii kere kui ka toru v2ga heas korras.
Kuna ise viibin inglismaal siis myygiga tegeleb elukaaslane.
Kere l2bis6it 550 kaadrit
Kere hinne 8000.-
Obje 5500.-
55 994 504
Kerli
tirinen@hotmail.com
Eemal
hinnad pole puust. pakkumised oodatud
Eemal
no ei ole rohkem kui 7K'd
Eemal
Ikka saadaval.
snufkin kirjutas:
no ei ole rohkem kui 7K'd
mul kiiret pole , saad juurde koguda
Eemal
vaadates tehinguid tasub pigem minul oodata.... nende hind tundub olevat minu pakututd piiris
Eemal
7.5k ?
Eemal
loobun... Ilusat kauplemist!
Eemal
ma vastasin su kirjale.
Eemal
Tundub et asjad j22vad naisele "m2ngimiseks"
Eemal
Viiast korda
Kere + gigane extreme III - 7K
Obje - 5K
55 994 504
Kerli
Kui ei l2he j22vad alles.
Eemal
Kere broneeritud
Eemal
up
Eemal
Obje hinne on kaubeldav kuna asjaga on tulikiire!
Eemal
Sigma leidis uue omaniku.
Eemal
rat_013 ! Ma tahaks varsti ( kuu lõpus ) Canoni kere vahetama hakata, ehk siis üle jääb 350D must + KIT objektiiv, ostetud kevad 2006, vähe klõpsitud ( ei saa praegu täpset klõpsude arvu vaadata ), garantii, ülikorralikult hoitud,...kui Sul on huvi, anna märku, mõtleme hinna välja
Eemal
mul need paberid kontoris, homme annan teada.
Eemal
rat_013 sain Su meili kätte, homme saadan infi !
Eemal
350D must + kit + UV filter, ostetud 23.03.2006 ( garantii 2 a ), kavatsen müüa veebruari keskel, hind 6500.-,
Eemal
Ässad ! Vajan Teie nõuandeid Canoni kerevahetusega seoses ( hetkel 350D ), kuulsin, et 30D-le on kevadel edasiarendust oodata, millel saab olema sensoriväristaja, rohkem pixleid jne. Ehk siis, kas oodata,...või ja võtta kohe 5D; Kui oluline on näit. täiskaader ? Millised on ühe või teise plussid, miinused. Keegi vast viitsib nats kommenteerida.
Eemal
Ehh ma v6in siis omaltpoolt veelkord lisada et kere sai omale uue omaniku.
Eemal
Mõtlesin ja arutasin targematega, mida teha ning olen nüüdseks otsustanud 30D järglast ( 40D ) oodata, kõige varem saabub loodetavasti märtsi lõpus,...ehk siis enne ei müü. Üks potensiaalne klient veel olemas, kui ta peaks loobuma, siis annan teada. Siis vaatame ka läbisõidu täpselt üle. 350D ostetud märts 2006.
Eemal