Sa ei ole sisse loginud.
Või võtaks alguseks ikka
EF-S 17-85 F4-5.6 IS USM
jeer nende üldidega on üks paras k**p
Eemal
minu mõte - 28mm poolekaadrise ees jääb üldobjel ikka
tsuti kitsaks. 8K eest saab nt. Tamron 17-50/2,8
Eemal
Minul on nii:
Oma eos30d alla olen keeranud patareitalla peamiselt selle jaoks, et nii on lihtsalt mugavam teda käes hoida noh ja 2 akut on ikka kaks...
Mis puutub mälukaartidesse siis eelistan just 1 gigaseid. Kasvõi selle pärast, et kui on pildistatud 2 giga jagu materjale ja kaardiga peaks midagigi juhtuma siis kahe 1 gigase kaardi puhul on kaotus protsent 50:50
Sellised on minu tagasihoidlikud mõtted antud teema kohta.
Vabandust kui offtopic oli.
Eemal
Ei väga hea, et erinevaid arvamusi tuleb, jälgin teemat pingsalt.
Eemal
Nyy kirjutas:
Mis puutub mälukaartidesse siis eelistan just 1 gigaseid. Kasvõi selle pärast, et kui on pildistatud 2 giga jagu materjale ja kaardiga peaks midagigi juhtuma siis kahe 1 gigase kaardi puhul on kaotus protsent 50:50
olen oma tööga seotult paari xD kaardi surma näinud, aga oskab keegi kommenteerida, palju muidu neid mälukaarte otsad on kaasajal andnud.
viimased hädas, kui pildid väärtuslikud, siis ontrack löuna naabrite juures aitab.
Eemal
mul hakkab kah kaart vist tsipa ära keerama. Ei tea kas äkki sellest, et pole vahepeal formaati kaardile teinud või ongi kaart läbi. Igastahes üksikud pildid kaardil peksavad segast. Enamus pildist on mingi värvide vikerkaar ja siis jupp ainult õiget pilti. On kellegil veel midagi sarnast olnud? Tegin nüüd formaadi küll ära, aga niipalju katsetada veel pole jõudnud, et teada kas kaart käitub nüüd korralikult või mitte. Äkki teab keegi ütelda, kas kohe uus osta või vaadata, mis saab?
Eemal
priit122 kirjutas:
mul hakkab kah kaart vist tsipa ära keerama. Ei tea kas äkki sellest, et pole vahepeal formaati kaardile teinud või ongi kaart läbi. Igastahes üksikud pildid kaardil peksavad segast. Enamus pildist on mingi värvide vikerkaar ja siis jupp ainult õiget pilti. On kellegil veel midagi sarnast olnud? Tegin nüüd formaadi küll ära, aga niipalju katsetada veel pole jõudnud, et teada kas kaart käitub nüüd korralikult või mitte. Äkki teab keegi ütelda, kas kohe uus osta või vaadata, mis saab?
Ma küll nädalatepikkuse ootamise järgset klõpsu sellisele kaardile ei usaldaks. Täpselt samadel põhjustel, mis Nyy, kasutan 1 ja 2 gigaseid kaarte. Et kui miskit juhtub, siis vähemalt midagi jääb alles.
Eemal
Ostsin enda oma ära
Tänan soovituste eest.
Üldobjeks võtsin Canon 17-40L USM, hetkel rahul, vähemalt Canon 90-300 võrreldes on sellel superkiire fookus ja pilt selgem.
Eemal