Sa ei ole sisse loginud.
Laagri Maksimarketis neljapäeva õhtul ei olnud. Hilisem info puudub.
Eemal
Pärnu Hyper Rimis pole enam ostsin selle ühe ära. Selveris oli näha ka mõnda.
Eemal
Jõhvi Selveris ajakirjade letis oli täna 13:00 -i paiku 9 tükki. Üldse vaatasin Lehepunkti lehelt, et Ida-Virumaal on vist igas putkas, aga Lääne-Virumaale eriti ei jagu.
Eemal
Tartu Eedeni R-Kioskis paigutatud täitsa normaalselt ja peale mind jäi veel 2 tk riiulisse.
Eemal
Vändras Pärnumaal Edu poes oli letis 2 tükki täna kell 11.00.
Peale minu külaskäiku jäi 1 sinna veel. Kas ka kuskil leti all on, ei tea.
Eemal
Kärdlas ei olnud kuskil k.a. R. Kioskis- ära müüdud.
Eemal
Elva kaubanduskeskuses rohetas mõnusalt ajakirjaletis
Eemal
Kadrinas oli 2-tk väljas.
Rakvere Selveris - otsas.
Rakvere Selveri R-kiosk - otsas.
Rakvere bussijaamas - otsas.
Eemal
nüüd niimoodi eel-eel-vahekokkuvõttena - kuis tundub, esimene tiraazh varsti läbi müüdud?
Eemal
Hakake aga juurde tegema!!!
Eemal
Sander.H kirjutas:
Hakake aga juurde tegema!!!
Mis ma siin seletan üldse, ma pole veel ühtegi ostnud!!!
Eemal
Viljandi Selveris jäid laupäeval minust veel mõned üle.
Eemal
Mina hoidsin täna silmad lahti Tallinnas Narva mnt-l Pro Kapitali R-kioskis, ei õnnestunud märgata. Ja Mere pst alguses Viru pool trammi peatuses R-kioskis ka ei märganud. Päris küsima ei läinud, aga silmapaistval kohal kummaski ei olnud.
Eemal
Ülemiste Rimis oli kümmekond ja Mustamäe Prismas ka, kuid mitte näoga sissekäigu poole vaid riiuli tagaküljel, kus ka teised asjalikumad ajakirjad.
Eemal
Sõpruse pst RIMIs polnud ühtegi näha ~tunnike tagasi
Eemal
Kel Lofo ostmata, siis Kristiine keskuse Prismas oli ca paarkümmend ajakirja, sealne R-kiosk oli ka varudele täiendust saanud ja seal oli ca 10 tk neid järel. Kristiine Apollos oli üks eksemplar järgi. Ja Kristiine Fotoluksis oli ka ca 5 Lofot leti peal väljas.
Eemal
tom kirjutas:
nüüd niimoodi eel-eel-vahekokkuvõttena - kuis tundub, esimene tiraazh varsti läbi müüdud?
Vara veel öelda, praegu alles 5-s müügipäev. Aga mõnest kohast on küll ootamatult suured kogused veel ootamatumalt kiiresti läbi müüdud.
Homme viime levitajale veel 100 eksemplari ja siis jääb meile veel tilluke ports hädajuhtudeks, kuid sisuliselt siis --> kus on, seal on ja kus läbi müüdud, seal enam ei ole ega tule Lofo esimest numbrit.
Eemal
Eemal
Hyper Rimi Ülemiste- ei õnnestunud leida. Samas Ülemiste Photopointis oli riiulis klaasi taga mõni eksemplar veel nähtaval.
Eemal
Ah jaa, minu viga, unustasin öelda enne, et Photopointi ja Fotoluksi poed ja mõne päeva pärast ka Timberlandi rõivapoed müüvad ka Lofot.
Eemal
Maru kiiresti on küll siis läbi saamas, kuna tegu ju veel kvartaalse väljaandega siis peaks teda saada olema ka veel kuu või 2 pärast aga kas on? ja veel kogujad, selle ajakirja esimene aastakäik läheb veel hinda, pange tähele ja just esimene number ... ja jaa... ja issuke, tegelikult oleks ju ka uhke välismaale saata, väliseesti kogukond on ikka väga suur kes oleks huvitatud sellisest eestikeelsest väljaandest ...
Eih, kappan ikka ise ka veel poodi, uhke ikka saata vanatädile ameerikasse ;-) Aga ilmselt pole muret, kunagi võib leida neid esimesi eksemplare kalli hinna eest antikvariaatidest , unistada ju võib.
Eemal
Kui kellelgi Harjumaal Lofo saamise osas mure, siis soovitan soojalt minna Aruküla toidupoodi. Arvan, et kui mujalt on Lofo otsas, siis seal ikka on ;-). Sest nii naljakas kui see pole, see pood sai sama palju Lofosid kui mõni Selver. Mul on üldse tunne, et Harjumaa külapoodides leiab Lofo veel kaua, sest Aruküla pole ainus, mis Selveriga vms samaväärseid koguseid sai. Krt, krt, krt.
Eemal
Rocca al Mare PRISMA-s oli täna ka, vähemalt 10tk või rohkemgi.
Eemal
draa kirjutas:
Kui kellelgi Harjumaal Lofo saamise osas mure, siis soovitan soojalt minna Aruküla toidupoodi. Arvan, et kui mujalt on Lofo otsas, siis seal ikka on ;-). Sest nii naljakas kui see pole, see pood sai sama palju Lofosid kui mõni Selver. Mul on üldse tunne, et Harjumaa külapoodides leiab Lofo veel kaua, sest Aruküla pole ainus, mis Selveriga vms samaväärseid koguseid sai. Krt, krt, krt.
ma arvan, et külapoodidel on see häda, et enamus käib linnas tööl ja kes tahavad ostavad sealt juba ära. muideks, kui aus olla, siis ma sain arukülast lofo ennem, kui linnast leidsin poodidest. seega omamoodi pluss kah
Eemal
Rakvere Selveris - väljas 4 tükki
Rakvere Selveri R-kiosk - väljas 2 tükki
Eemal