Sa ei ole sisse loginud.
Tahtsin küsida, et kas adminni filter seda ei kontrolli, kui tegu on täiesti valesti valitud pildi kategooriaga? (Pilti mite vastu võttes või siis ise kategooriat muutes?)
Konn metsloomade all (need kudemise pildid just)? Eeldaks nagu vee-elu?
Seene ja sambliku pildid kategoorias taimeriik? Mõlemad ju siiski seeneriigi asukad... looduspildis siis ilmselt muu loodus?
jne.
Kas ma olen ainus keda see häirib?
Viimati muutnud mercar (07-05-2005 14:37:22)
Eemal
Kontrollime ikka. Kuid miks ei või autor konnasid panna metsloomade alla ja samblikke taimede alla? Me muudame jõuaga kategooriat ainult siis kui on ilmne, et kasutaja on selle üldse määrata unustanud.
Vaadakem ikka pilti
Eemal
Konn võib metsloom olla, aga samblik pole kohe kuidagi taim... lihheniseerunud seen... seega sama moodi seen kui puravik
Eemal
Selles nõustun mercariga, et looduspildis peaks siiski arvestama looduses valitseva süstemaatikaga. Loomulikult ei pea pilli lõhki ajama, kuid samblik samblikut taimed hulka siiski ei saa panna, see liiga jäme üldistus.
Eemal
Ok, edaspidi võib siis sellele rohkem tähelepanu pöörata. Mingeid uusi kategooriad aga küll tegema ei hakka.
Eemal
noh, minumeelest olgu see samblik enne taimede, kui loomade v6i vee-elu kategoorias
Eemal
just (tommy), hea seegi kui samlikk ja sammal segi ei lähe
Eemal
Eks see ole saidi loojate vabadus, millest nad lähtuvad, kuid loodusfoto objektid on siiski pärit loodusest ja nende objektide jäädvustmisel peaks siiski lähtuma veidikene teaduslikemast aspektidest. Hea pildi tegemiseks on ju vaja objekti tunda.
Eemal
poolveelise suhtumine mulle meeldib
Eemal
MarkoH kirjutas:
sellised tähelepanu juhtimised on teretulnud ja harivad kõigile
Just ... kuid tähelepanu võib juhtida ja rahva haridustaset oma kommidega tõsta ju iga teadja. Kasvõi ladinakeelseid liiginimesid lisades . Pole ju välistatud, et autorit võis huvitada konkreetse pildi tegemise ja ülespaneku puhul ehk rohkem nt valgus ja meeleolu, mitte kas tegu sambliku või taimega .
Kategooriate täpsuse probleemist saaksin siis aru, kui siin leiduks vaatajaid, keda huvitab ainult paar konkreetset kategooriat ja kes muude kategooriate pilte põhimõtteliselt ei vaatagi ...
Eemal