![]() |
Sa ei ole sisse loginud.
Praktiliselt uued, paar korda siseruumides kasutuses olnud.
50mm f/1.4 on 2tk saadaval. Ootan pakkumisi.
Eemal
Indikatiivne hinnasoov oleks tore 50mm-sele.
Eemal
kuulaks ka hinnasoovi 50 1.4-le. lisaks ka garantiipaprate olemasolu kohta.
Eemal
Kõik KOLM on "paar korda siseruumides kasutatud"? Ka mõlemad 50-sed? Kahju, et objedel "kaunterit" peal ei ole...
Eemal
Pärit usast, garantiid ei leia kahjuks ülesse...
50mm eest ootaks pakkumisi alates 4000kr, 85mm eest alates 4500kr.
Eemal
Mina olen nende teine omanik. Kui mina need ostsin siis oli seisund "LIKE NEW". Eks saab muidugi oma silmaga üle vaadata
kaups kirjutas:
Kõik KOLM on "paar korda siseruumides kasutatud"? Ka mõlemad 50-sed? Kahju, et objedel "kaunterit" peal ei ole...
Eemal
Eemal
Olen eraisik.
Eemal
EF 50 mm f/1,4 mis see hind siis on, küsid 4000 kr, sellega võtaks ühe ära, kus ja millal kohtuda võiks, mina asun Tallinnas.
Eemal
Selle 4000kr eest ootaks pisut, näiteks kui järgmise nädala lõpuks pole keegi rohkem huvi tundnud ja pakkunud, siis võiks kaupa teha küll.
Pets kirjutas:
EF 50 mm f/1,4 mis see hind siis on, küsid 4000 kr, sellega võtaks ühe ära, kus ja millal kohtuda võiks, mina asun Tallinnas.
Eemal
no räägi, mis hinnaga Sa kohe müüd, siis ma pakun oma hinna ja kui kaubale saame, teeme diili, jätaks oksjoni ära ?
Eemal
4500kr
Pets kirjutas:
no räägi, mis hinnaga Sa kohe müüd, siis ma pakun oma hinna ja kui kaubale saame, teeme diili, jätaks oksjoni ära ?
Eemal
ok, saada mulle meil, et kus ja millal
Eemal
Jaanus, sain Su meili kätte, kuid ise ei saa hetkel meili välja saata, mul ei ole kiire, anna teada, kui kohal, siis teeme kaupa, nagu kokku lepitud.
Eemal
Ok, broneerin sulle ühe 50mm ära.
Pets kirjutas:
Jaanus, sain Su meili kätte, kuid ise ei saa hetkel meili välja saata, mul ei ole kiire, anna teada, kui kohal, siis teeme kaupa, nagu kokku lepitud.
Eemal
Objed endiselt saadaval...
50mm f1.4, 4200kr
Eemal
Viimane 50mm f1.4 alles. 85mm müüdud.
Hind 4000kr.
Eemal