Sa ei ole sisse loginud.
Ossa nüüd on kasutajate reitingud hoopis lahedaks läinud kas see on nüüd lõplik lahendus?
Eemal
ma arvan, et keegi ei viitsi mingis mõttes enam selle küsimusega tegeleda kuna teatav suuremat hulka rahuldav lahendus on vist leitud. ja tundub, et keegi ei taha, et see oleks väga keeruline, ka meie, sest siis me tegeleme selle küsimusega veel 2 aastat. Toruonu saadab teid ka kõiki pikalt, kui ta peab sql'i veel paar korda ümber tegema. Draa saab krambid ja mul on kopp ees, Sven ei jõua telefoni vastu võtta selles küsimuses enam ja Kristo ei viitsi seda teematki enam lugeda Niiet, ma arvan, et suures osas CLOSED!
Eemal
MarkoH kirjutas:
ma arvan, et keegi ei viitsi mingis mõttes enam selle küsimusega tegeleda kuna teatav suuremat hulka rahuldav lahendus on vist leitud. ja tundub, et keegi ei taha, et see oleks väga keeruline, ka meie, sest siis me tegeleme selle küsimusega veel 2 aastat. Toruonu saadab teid ka kõiki pikalt, kui ta peab sql'i paar korda ümber tegema. Draa saab krambid ja mul on kopp ees, Sven ei jõua telefoni vastu võtta selles küsimuses enam ja Kristo ei viitsi seda teematki enam lugeda Niiet, ma arvan, et suures osas CLOSED!
janograf kirjutas:
Ossa nüüd on kasutajate reitingud hoopis lahedaks läinud kas see on nüüd lõplik lahendus?
Suurem osa jäi paika imo, st siis nii nagu kogusema aja on olnud, ainult suurematel tegijatel muutsid, ja ma arvan, et paremaks.
Eemal
Kirjutage reeglites ka see koht selgelt ümber.
Eemal
Reitingutabelit vaadates... njaa, Svenil on veel arenguruumi.
http://www.looduspilt.ee/?page=kasutaja … =piltidega
:D
Eemal
kaups kirjutas:
http://www.looduspilt.ee/?page=kasutaja … =piltidega
peabki olema, muidu poleks motivatsiooni
Eemal
Et rahvas ei ehmataks, siis aeg-ajalt võite näha hinde puudumist. Väike refresh võiks enamasti aidata sel hetkel Marko vast seletab tagamaid kui tahab ise
Eemal
Oli jah vahepeal, tahtsin juba screenshoti siia panna. Arvasin, et on hinnete uuendamine aga ju siis mingi muu kamm
Eemal
hinnete uuendamine jah põhjustab reitingu ajutise, max 20 sek puudumise, kuid selline süsteem tõstab veidi üldist töökiirust ja vähendab serveri koormust. kõigepealt tehakse kõik reitingud tühjaks ja siis kirjutatakse uued asemele. hetkel tehakse seda korra tunnis, täistunni ajal, aga tegelikult sobiks vist ka korra ööpäevas, öösel seda teha.
Eemal
Reitingu arvutamise selgitus on nüüd ka reeglitesse sisse viidud. Punkt 5.1
Eemal
Märkasin reeglites väikest vastuolu: pilte saab hinnata alates staatusest vanasokk,...kuid vanast ajast on sisse jäänud: kui pilti on hinnatud 10 korda, siis jänkupoegadel on hindamisel piirang 2 palli,....jne. Aga ehk on muudatuste sisseviimine reeglitesse veel pooleli.
Eemal
Hetkel siis nii: Reitingut hakatakse arvutama alates 5 pildist, mis igaüks on saanud min 4 hinnet. Arvesse lähevad kvalifitseeruvad pildid ehk pildid, mis on saanud min 4 hinnet. Tavaliselt saavad rohkem hindeid ainult väga head pildid, kui halb pilt on saanud juba korra hindeks ühe, siis sinna ei teki järele ühtede rida, ehk hakkab tulema viletsamaid pilte, mis nippa-nappa filtrist läbi lähevad, kuid keskmist ei mõjuta.
Kuidas aga jääb liikumine staatustes,..ehk peaks piltide arv ühest staatusest teise liikumisel olema ka seotud ainult kvalifitseeruvate piltidega ?
Eemal
MarkoH,...nõuded ei ole ju 4 pilti ? Reeglites on 2 pilti või vanasokk ja nii see ka praegu toimib ?
Eemal
Pets, muudatus tehti 29.11.2005
Sven kirjutas:
«Väikesed muutused, mis puudutavad uusi kasutajaid.
Viimasel ajal on meid pommitatud paljude piltidega, mis on kohe tagasi läinud. Samas on kohe jälle uus ports saadetud ja nii ikka kümnete ja kümnete kaupa. Uusi pilte pole tehtud, seega pole ka õpitud. Uute piltide saatmine on toiminud puhtalt arhiivis sobramise teel. Selge on see, et eesmärgiks on olnud kommimisõiguse saamine. Samas ei usu, et need kasutajad oleksid juba kommimiseks valmis.
Seda arvesse võttes jäävad üleslaadimise limiidi sisse nüüdsest ka tagasi lükatud pildid ja seda maksimaalselt nädalaks ajaks.
Lisaks tõstsime kommimisõiguse saamiseks vajalike piltide limiidi 4 pildi peale.»
Eemal
saan aru, et nüüd ei pea enam olema su pilte 25 kommenteeritud, et ise saada kommimisõigust,...selena, Sa arvad, et sellepärast üritati saata suvapilte, et saada kommimisõigus,...julgen selles kahelda, et see ainuke põhjus on ja arvan, et neid pilte tuleb ka edaspidi, sest on ju jätkuvalt muid motivaatoreid, järgmisena see, et keskmine ilmuks nime taha, ja siis staatused,...mulle isiklikult tundub, et mõned muutused on kaheldavad aga see on vaid minu arvamus.
Eemal
kommeneerimiste arv mõjutas ka enne ikka ainult seda, millal nime taha keskmine ilmub,...portaali uutmisi muutmisi jälgides on endal juhtme kokku visanud
Küsimus tegijaile: Mulle on selgusetuks jäänud üks asi:
Nüüd on vist nii, et arvesse läheb pildi keskmine hinne,...ehk siis minu küsimus on: kas on mingi vahe, kui pildile on antud näiteks 10 x hindeks 5,...või 1 x hindeks 5 ?
Eemal
Kui sa nüüd tähelepanelikumalt sedasama jutul6nga v6i juba täiendatud reegleid loed, siis saad teada, et reitingut arvutatakse kvalifitseeruvate piltide keskmiste hinnete keskmisena. Reitingu arvutamiseks kvalifitseeruvad pildid, millel on vähemalt 4 hinnet. Reitingu arvutamise aluseks v6etakse 25 k6rgeima keskmisega pilti. Edasi aga küsiksin isegi uuesti üle - kas saan ikka 6igesti reeglitest aru, et alla 25 pildi v6etakse ikkagi k6ikide hinnete keskmine üle piltide kokku nagu varasemalgi süsteemil? Kui see nii on, siis longab süsteem veits. Need kaks arvutusmetoodit on ikka äärmiselt erinevad. V6rreldav tulemus oleks, kui ka alla 25 pildi v6etaks keskmine kvalifitseeruvate piltide keskmistest.
Eemal
ka alla 25 pildi võetakse kvalifitseeruvate piltide keskmine.
Kuid minu meelest peaks ikkagi kuidagi mõjuma see, kas pildile on antud 20 x 5, või 1 x 5
Eemal
Mina loen välja, et igal juhul lähevad arvesse KÕIK hinded (kvalifitseerunud piltidel ja kuni 25 paremat keskmise hindega pilti).
Ehk kui sul on näiteks kvalifitseerunud pilt, millel on kümme 5-e ja teine millel on viis 5-e ja viis 4-a, siis kõik need 20 hinnet summeeritakse ja jagatakse 20-ga.
Eemal
Jajah, 6igus, Pets ja kaups. Lugesin valesti välja.
Pets, m6jubki. Esiteks lähevad arvesse vähemalt 4 hindega pildid. Teiseks arvutataksegi reiting k6igi paremate piltide arvestusse minevate piltide hinnete pealt kokku e. hinnete hulk pildi all (kui see j6uab 25 parema hulka) m6jutab üsna oluliselt reitingut.
Eemal
MarkoH kirjutas:
kaups kirjutas:
http://www.looduspilt.ee/?page=kasutaja … =piltidegapeabki olema, muidu poleks motivatsiooni
Huvitav kas Svenil veel mingit motivatsiooni siia pilte panna on?
Ei tahaks küll seda teemat puudutada aga...
Äkki võiks seda arvestatavate piltide limiiti tõsta nt. 50 pildile, et ka Svenile veel seda võistlusmomenti anda.
Eemal