Sa ei ole sisse loginud.
Lõpuks jõudsid minugi raamatud Pärnusse..Aitähh Sven mõnusa raamatu eest.
PS Tahaks jõuda kunagi Sinu tasemeni...
Eemal
Mina saan raamatu jõuluvana käest !!!
Eemal
Pärnus Apollo raamatupoes jah raamat täitsa olemas. Sirvisin ka veidi...kahjuks on rahaga sellised nukrad lood...
Eemal
Üks allkirjastatud raamat on veel "Varrakus" alles, pole järgi mindud ilmselt.
Eemal
Varraku pood võttis kolma allkirja ka niisama varuks poes müümiseks. Ilmselt siis üks nendest alles. Eraldi allkirjastatuid saab ainult nimekirja alusel kätte.
Eemal
Sellest Lofost võib päris huvitav asi välja kukkuda !
Eemal
Heureuka...minu kuuse all oli täna Sven Zaceki raamat "Kohtumisi metsloomadega"!!!
Hirmus muhe raamat ja suurepärased fotod! Kui see raamat läbi saab loetud, siis jään ootama raamatu järgmist osa!!!
HÄID JÕULE KÕIGILE!!!
Eemal
Ma sain ka alles nüüd jõuludeks kauaoodatud raamatu kätte. Raamat sai koheslet mitmeid kordi kiiremalt läbis sirvitud ja õhtuks ka loetud. Väga mõnusalt kirjutatud ja supper head fotomaterjal.
Ma pole just viimaselajal taolisi fotoraamatuid ostunud, aga kas see ka sobiks - ehk oleks soovinud (pühapäevapildistajana) natuke tehnilist poolt ka kuulda. Ehk mitte just, et iga pildi all vast mis avad ja säriajad, aga mis tehinkat kasutaud?
Mis teleobjet peamiselt autot kasutab, kaamerat? mitu mm?
Peamistest suurtest loomadest oli juttu, aga paraku ei kohanud ma kordagi raamatus karuga. Kas vähe kohtumisi, või raamatus jäi lehti puudu?
Igatahes, väga hea raamat (kinkida jõuludeks loodussõbrale kuusae alla, muidugi nüüd jõulupühad vast juba läbi saamas)! Oodates nüüd "Lofot" Häid jõule ka minu loolt!
Eemal
mu kuuse all oli ka sven raamat:) siit ka siis kiidusõnad svenil minu poolt, väga hea raamat.
Eemal
Ma sain jõulumehelt lausa kolm tükki Alatasa läheb neil midagi seal sassi.
Eemal