Sa ei ole sisse loginud.
Olen juba jupp aega üritanud aru saada, kuda see keskmine mu nime taga muutub aga pole mitte aru saand.Mitte, et ma millegagi rahul poleks-ei ei ei. Lihtsalt huvi pärast. Lugesin ka reegleid aga seal räägiti viie parima hindega pildi keskmisest.Või midagi sarnast. Sel juhul peaks vähemalt pooltel siin keskmine 5 olema. Või olen ma ikka kuradima loll-aidake:)))
Eemal
ehh see nagu väga tihti küsitud asi alari: hinne on sinu kõigi hinnete keskmine reeglid on valed ses suhtes ja juba pool aastat käib mõtisklus selle üle, et kuidas olema peaks...
Eemal
toruonu kirjutas:
ehh see nagu väga tihti küsitud asi alari: hinne on sinu kõigi hinnete keskmine reeglid on valed ses suhtes ja juba pool aastat käib mõtisklus selle üle, et kuidas olema peaks...
No aga teie kui itimehed tehke see asi ükskord ära mitte ärge rääkige nagu "poliitikud"
Eemal
Eemal
janar selle pead suunama "poliitik" Markole mul põle accessi sõltumata sellest, et nagu kuulen tuleb adminnidele vahel juba kasutajatelt kirju, et kuulge torumehed
Eemal
anname selle au torumehele teha üks kobe päring keskmise arvutamise osas, kui asjaks hakkab minema ja kunagi läheb asjaks nii ehk naa. Aga kuna uus keskmise arvutamise süsteem on oluliselt keerukam, siis tuleb serveri ressursi säästmise huvides teha ümber veel nii mõnigi asi, mis puudutab keskmisi. See omakorda tingib selle, et see võtab veidi aega ja seda praega pole. Vbla istume talvepoole torumehega ühel õhtul korra maha ja teeme asja ehk ära.
Eemal
Diil kui me siis ka su kandi metsi mööda kakerdame ja sa kõik oma põdra topised ausalt välja näitad
Eemal
Sattusin veidi aega tagasi reegleid lugema ja saana aru, et endiselt on alles see vastuolu kirjas oleva keskmise arvutamise ja reaalsusega. Kui seda infotehnoloogiliselt ei muudeta, siis peaks ehk vähemalt reeglites selle lõigu ära parandama?
Eemal
Kui ma ei eksi siis on reeglites siiani ka see, et 2 pildi olemasolul tekib kommenteerimise õigus (tegelikult ju 4 pildiga alles).
Eemal
Kudias oleks ettepanekuga, et keskmise hinde arvestusse lähevad näiteks kõik viimase aasta jooksul ülespandud pildid. Kindlasti on teistelgi pilte, mis aasta-kaks tagasi tundusid täitsa normaalsed aga praegu ei taha neid isegi enam enda kodukalegi panna. Vanad pildid jääksid baasi alles aga arvestusse nad enam ei läheks. Tehniliselt ei tohiks see ka raske olla.
Eemal
See polegi väga paha mõte.
Eemal
No aga vanema aasta hulgas võib ju olla ka tõsiselt häid pilte, mida mõni näiteks ei taha arvestusest välja võtta.
Eemal
Viimase aasta arvestus sunniks ka vanu tegijaid aeg-ajalt ühte-teist avaldama, mitte vana rasva peal lesima. Pealegi on ka saidi tase vahepeal niipalju arenenud, et mõni vana 4-5 line pilt saaks praegu tunduvalt nõrgemaid hindeid.
Eemal
see on küll õige, et hindamise tase on tunduvalt tõusnud, samas jälle vanemad ülihead pildid, mis on saanud õigustatult kõrgeid hindeid, nende väärtus ju jääb ja ka hinnang neile peaks säilima, see muutuks muudaks vist kogu süsteemi liialt ja teeks selle keskkonna spordivõistluseks ?
Eemal
Maldoni mõttel on tõepoolest jumet, siis on reiting ka piisavalt dünaamiline nähtus ning kajastab kasutaja perioodi taset. Tehniliselt ei tohiks tõepoolest midagi keerulist olla, igal hindel on date küljes.
Eemal
mulle tundub ikkagi, et sel juhul peaks see periood olema vähemalt 2 aastat.
Eemal
Minu arvates ikkagi ka vanemad pildid on seda väärt, et nende pealt hindamine toimuks. See viie parema süsteem, nagu reeglites kirjas, on täitsa sobilik (ehkki m6nel tekib siis keskmiseks "5", mis ka ehk k6ige 6igem ei ole), aga vähemalt kirjas6na ja tegelikkus v6iksid koosk6las olla. Kasv6i praegu ja ajutiselt.
Eemal
Üks mõte veel: eraldi edetabel võiks olla veel suurima kommide arvuga piltidest sõltumata saadud hinnetest. Erinevate vastukajade ja arutelu jälgimine on kindlasti kasulik lisaks pildi autorile ka algajatele, et samu vigu ei korrataks.
Eemal
Maldon kirjutas:
Üks mõte veel: eraldi edetabel võiks olla veel suurima kommide arvuga piltidest sõltumata saadud hinnetest. Erinevate vastukajade ja arutelu jälgimine on kindlasti kasulik lisaks pildi autorile ka algajatele, et samu vigu ei korrataks.
Selline asi on pmst juba olemas, igat kategooriat saab sedasi sorteerida ja ka vastupidises suunas. Eraldi seda vist teha ple mõtet.
Eemal
Märkasin, et hinded tegid korraliku hüppe igasse suunda, kes üles, kes allapoole. Mis põhimõttel see nüüd arvutatakse?
Eemal
tähelepanelikud sellid, mis muud:)
aga arvutatakse täiesti umbes, näo järgi
... tegelt püüdsin reeglitesse esialgse versiooni sõnastada, toruonuga praega veel nats putitame, et asi päris reeglite kohaseks viia just kommentaaride arvu ja hinnete miinimumnõude osas.
Eemal
Ah, mis neist hinnetest. Paneme parem häid pilte üles ja küll hinded ka vastavad tulevad. Vähemalt tundub, et eksperineteerimine on soodustatud -- keegi ei pea põdema oma keskmise pärast, see ei lähe arvesse, kui eksperiment ei tööta. Või härrased hindemudijad, ma eksin?
Eemal
ok, andke mulle 10 minti ja ma proovin ära. :-P
Eemal