Sa ei ole sisse loginud.
Vt Sven, see eriti kurb, et inimene kirjutab loo ühes Eesti legendaarsemas loodusajakirjas ja valetab süüdimatult tuhandetele inimestele otse näkku, .
Ja see inimene on 16 aastane neiu, kes ei tohiks veel suuta kalkuleerivalt süstemaatiliselt valetada nii laia üldsuse ees. Mul on viigikast sügavalt kahju, kahju tema enda pärast.
Loodame, et ta vähemalt mõistab mida tegi, mitte ei tõlgenda seda kui pisukest tagasilööki kuulsuse teel.
Eemal
Alari, katkendlik ei ole küsimus (tuleb üle kruvi jne). Tigu ju ei hüppa, kui tuju tuleb, et seletada seda teiskordset uuest suunast algavat koha peal keerutamislaiku... Aga las ta olla, mul pole viitsimist antud isiku pilte rohkem vaagida, lihtsalt tekkis seos viitega tegelase aususele jne.
Eemal
Ma tahan tänada Priit Pallumit, kes fotolaagris aset leidnud teo-pildi intsidendi meile teatavaks tegi. Tegelikult on see täiesti analoogiline käesoleva pildi looga üriid alt vedada ja kasu saada. Et pettus tookord paljastati, ei muutnud see ometi midagi selle inimese edaspidises käitumises. Ei muuda ka ükskõik millised sanktsioonid antud situatsioonis. Kui ülimalt dentelmenlik Alari võtab oma suhtumise Imbi Viikbergi kokku sõnadega minu jaoks on see inimene lihtsalt üks harilik valetaja!!!, siis minul ei jää pärast kõiki neid lugusid muud üle, kui kurvastusega nentida, et tegemist ei ole lihtsa, vaid PATOLOOGILISE VALETAJAGA, kelle paranemisse ilma professionaalse abita ma ei usu. Võibolla usun üleliia sinisilmselt inimeste loomuomasesse siirusesse, aususesse ja headusesse, aga meile kõigile teadaolevad episoodid kinnitavad ainult seda, et ükski õppetund pole Viikbergile midagi õpetanud, ja ma ei suuda omaks võtta teadmist, et selline manipuleerimine, likerdamine, petmine ja valetamine omakasu eesmärgil on midagi loomulikku. Tahan väga loota, et ma selle kommentaariga ei mängi talle kätte uut võimalust järjekordseks manipulatsiooniks nüüd juba näiteks oma vaimse tervise häiretele viidates.
Rommi: kõnealune teema on ausus versus valetamine ja petmine, mitte hea pilt ja vilets pilt!
Eemal
Lihtsalt jutu jätkuks. http://www.reptile.alkohol.ee/forum_vie … 1136#11413
Eemal
Ei tea kas Imbi jääb on nüüd oma Eesti Looduse fotokonkursi võidetud auhinnast ka ilma. Oleks ju aus kui auhinna saaks pilt mis selle ikka ära ka teeninud.
Eemal
Kui zhürii sellise otsuse vastu v6tab, siis loogiliselt küll.
Mul aga on selline äärmiselt rumal küsimus: kogu selle aja olen üritanud internetist leida Eesti looduse fotokonkursi v6idutöid, aga pole edu saavutanud. Parim, mille olen leidnud, on see lehekülg, kus on u. 200 paremat tööd. Oskab ehk keegi juhatada?
Aitäh.
P.S. Sellised asjad v6iksid siin nt. isegi artiklite all olla...
Eemal
Kui ma ei eksi siis see peaks õige koht olema http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/teema21.html
Eemal
mercar kirjutas:
Lihtsalt jutu jätkuks. http://www.reptile.alkohol.ee/forum_vie … 1136#11413
Kusjuures reptile foorumisse ei ole Viikberg samuti oma kommentaari lisanud, kui paluti selgitust, samasnoh, aega veel on seda teha. Sarnane väike tõmblemine samal teemal käib ka mujal, nt fkalas, kus anonüümsuse taha pugev argpüks on pannud meie ligi ja siis keegi teine anonüümne argpüks "fotopoiss" (või äkki siiski tüdruk??) selgitab, kui ebaõiglaselt looduspildis foorumis mõnda pilti materdatakse....siit teeb igaüks omad järeldused. Üldiselt ootan minagi ürii seisukohta, aga selle kahtlase tõmblemise ja teiselt poolt vaikimise tõttu on asi enam kui veider siiski, keisile lisab aga kõvasti kahtlast hõngu juurde tuntud teopildi "makrovõit" ja Alari särgijuhtum.
Eemal
Ah, ma olen ikka ka paras udu! Aitäh sulle, Kuusk.
Eemal
Nii huvi pärast toksisin google otsingusse sisse Imbi Viikberg ja oh üllatust. Tuleb välja et Imbi päris kõva käsi arvuti joonistuste alal.
Eemal
Kes, veel ei tea:
Eesti Looduse fotovõistluse zhürii otsustas tühistada noorte loomafoto
peapreemia ja väikese looma eripreemia (mõlemad Imbi Viikberg), kuna
võistluse eeskirja vastaselt on fotosid digitaalselt manipuleeritud
rohkem, kui seda võiks pidada elementaarseks heleduse, kontrasti ja
tonaalsuse kontrolliks. Osaleja pole kinni pidanud fotokonkursside headest
tavadest, millele viitavad ka foto ja selle saamise loo ilmselged
vasturääkivused. Zhürii otsustas anda noorte loomafoto peapreemia Kunter
Tättele, kes sai varem oma foto eest käituva looma eripreemia. Väikese
looma eripreemia jääb noorte vanuseklassis välja andmata.
-Toomas Kukk
Nii et palju õnne, m66k!
Eemal
ürii otsus:
Eesti Looduse fotovõistluse zhürii otsustas tühistada noorte loomafoto peapreemia ja väikese looma eripreemia (mõlemad Imbi Viikberg), kuna võistluse eeskirja vastaselt on fotosid digitaalselt manipuleeritud rohkem, kui seda võiks pidada elementaarseks heleduse, kontrasti ja tonaalsuse kontrolliks. Osaleja pole kinni pidanud fotokonkursside headest tavadest, millele viitavad ka foto ja selle saamise loo ilmselged vasturääkivused. Zhürii otsustas anda noorte loomafoto peapreemia Kunter Tättele, kes sai varem oma foto eest käituva looma eripreemia. Väikese looma eripreemia jääb noorte vanuseklassis välja andmata.
Palju õnne Kunter! Teenitud võit!
Eemal
Eemal
lugesin ka just maili. õiglus jalul lõpuks. ja palju õnne, kunter!
Eemal
Kas neid konkursi võitjate pilte kusagil internetis ka leidub!?
Eemal
No mõned postitused ülevalpool linkki antud. Lugemisoskus abiks.
Eemal
Palju õnne ka minu poolt, mõõk!
Eemal
Anu Loigu tehtud koprafoto...hmmm...ei kommentaari. Tegelikult kommenteerin küll: Suurepärane!!!
Ja kui juba kõik m66ka õnnitlevad, siis ka minu poolt õnne!!!
Eemal
Esmalt muidugi õnnitlused värskele medalistile!
Teiseks - tuli meelde, et prl. Viikberg võitis kunagi ka mingil lemmikloomafotode konkursil auhinna - "Sõber loom", lontu.ee. Huvitav oleks ka seda pilti uues valguses igaks juhuks kaeda, aga ei leia kusagilt internetist üles. Ehk on minust targemaid?
Eemal
Rahvas tõstis häält ja midagi muutus, see on väga positiivne.
Eemal
Mind on selle teema juures algusest peale imestama pannud, kui lihtsast asjast see alguse sai, Sveni õnnitlus ja lihtsalt väike küsimus ja hakkas lumepall veerema. Vähemalt sai asi konkreetse lõpu, mitte ei jäänud kuhugi rippuma. Väga professionaalne käitumine ja suhtumine. Palju õnne VÕITJALE!
Eemal
Palju õnne minugi poolt
Eemal
Jyrka kirjutas:
Esmalt muidugi õnnitlused värskele medalistile!
Teiseks - tuli meelde, et prl. Viikberg võitis kunagi ka mingil lemmikloomafotode konkursil auhinna - "Sõber loom", lontu.ee. Huvitav oleks ka seda pilti uues valguses igaks juhuks kaeda, aga ei leia kusagilt internetist üles. Ehk on minust targemaid?
Äkki on siin õige pilt, imelik tundub veits aga noh. http://www.lontu.ee/konkursid/pildipada/voitjad.php
Eemal
Kass on raudselt juurde kleebitud ja veel suht robustselt
http://www.lontu.ee/konkursid/pildipada … 905/41.jpg
Eemal