Sa ei ole sisse loginud.
foorumis timeout on üsna lühike jah. kunagi oli veel lühem.
Eemal
Mina näiteks ei häbene näidata, et ma olen siin. Tõsi pilte pole ammu pannud, hinnanud ja kommenteerinud olen harva aga ma olen siin...ma vaatan pilte, loen kommentaare ja ammutan teadmisi. Ehk kunagi ka teen taas pildi mis sobib siia saatmiseks.
Eemal
Olen Mariga ühte meelt. Pigem teha sisulisi asju ja vähem kelli-vilesid. Oletan, et saidi ülevalhoidjatel ka aega ülearu pole.
Eemal
Märkasin, et nüüd saab ka tagasisaadetud pilte vaadata. Võibolla sellepärast, et tagasisaadetud pildid viidatakse nüüd galeriisse, aga võibolla sai varem ka vaadata. Tuleb aadressireal lihtsalt pildi ID'd muuta. Nüüd on siis näha, milliseid pilte siia saata üritatakse.
Eemal
Kuss, Villem, kes sellest siis nii avalikult räägib!!!
Eemal
sai varem ka n2ha ..
Eemal
kustuta parem mõned viimastest postitustest ära
Eemal
kurat kommida aint ei lasta neid aga autori nime ütleb välja näiteks muide 10914 on päris hea ja võiks üles lasta küll
Eemal
See lähebki üles, kui autor originaaliga autorlust kinnitab.
Eemal
nüüd hakkab juba vaikselt kripeldama, sest saatsin kah 2 pilti aga ülesse ei läinud ega ühtegi kirja ka tagasi ei tulnud. Olid ka minu esimesed pildid siia saatmisel. Mail peaks ka nagu õige olema ja ka "junk" listis midagi ei leidunud. Äkki saab kuidagi veel teada, siis et mis neist sai?
Eemal
mh, viitan netis siis otse neile piltidele: Pilt1, [http://galerii.priit122.pri.ee/vaata_pilti.php?id=89]pilt2[/url]. Ei pettu väga, kui ei sobi . Aga panen siia, sest siin neid enam vist pole ja siis saaks kohe ära öelda kas sobivad ültse siia saata või mitte.
Eemal
Mul endal on küll ainult mõni pilt üleval ja 2 tükki on ka tagasi lükatud, kuid võin sulle kinnitada, et selliseid pilte siin küll üles ei lasta.
Eemal
Kuulge, lõpetage oma tagasilükatud jne piltide siia foorumisse postitamine -- algul Sander H, nüüd järgmised. Kui pilt ei ole üleval, siis e iole ta üleval _põhjusega_.
Eemal
Ehk õige koht küsida, miks aegajalt otsingu kast galerii poolepeal paremasse serva nihkub? Või see mure vaid mul?
Eemal
Eemal
firefoxiga endal ka sellist asja näidanud aeg-ajalt. äkki marko teab, kus bugi peidus?
Eemal
eks asi ole leierites, stylesheedis, kusagil seal. musikäpa kapsaaed vist hoopis.
Eemal
janograf kirjutas:
See on mozilla probleem
Seega on väga kasulik et Netscape kasutan
Eemal